Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai bune filme pentru copii si tineri la festivalul KINOdiseea 2016 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune filme pentru copii si tineri la festivalul KINOdiseea 2016 VIDEO

Editia a VIII-a a festivalului KINOdiseea se va desfasura in perioada 10-20 noiembrie si va include pentru prima data o competitie internationala de filme pentru adolescenti: KINOdiseea Youth. continuă pe Adevărul

Cele mai bune si cele mai proaste filme cu supereroi din Universul Marvel, potrivit criticilor de cinema

Filmele cu supereroi, produse de Marvel Entertainment, compania detinuta de Walt Disney Company, s-au dovedit a fi o afacere profitabila in industria cinematografica, generand de fiecare data incasari spectaculoase. Iata topul celor mai bune 14 filme din Universul Marvel, potrivit recenziilor criticilor.

Cele mai bune bancuri cu ciobani. Ale tale-s oile, bade?, Yes, of course!

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonist este ciobanul. Va prezentam o colectie de glume.

Forta de munca si finantarea, cele mai mari provocari pentru CAP Gurbanesti, o ferma de legume premium

Forta de munca si finantarea au fost cele mai mari provocari ale CAP Gurbanesti, o ferma de legume premium aflata la 60 de km de Bucuresti, lansata in 2009 de Florin Cojocariu, alaturi de sotia sa si cativa parteneri.

Cele mai bune aeroporturi din lume: ce facilitati de top sunt oferite calatorilor in Singapore, Munchen sau Amsterdam

Mai multe aeroporturi din lume au ajus sa ofere servicii si conditii demne de cele ale marilor hoteluri, facilitatile transformandu-le in unele din celem ai bune care exista.

Cele mai bune bancuri cu batrani. De ce se uita bunica lui Bula la filme porno

La fel ca blondele, avocatii sau oltenii, si batranii au devenit, la randul lor, o sursa inepuizabila in materie de bancuri.

Cele mai moderne huse pentru iPhone de la Ciocotec

Era in care telefoanele mobile erau doar simple dispozitive prin care comunicam intre noi a apus de mult. in schimb, lumea moderna in care traim ne-a facut sa realizam ca telefoanele nu sunt doar niste simple accesorii. Mai mult decat atat, ele au devenit o parte din universul nostru. Asa se face si ca modele de smartphone actuale ca iPhone 6 sau iPhone 7 reprezinta gadgeturi de nelipsit in viata noastra.

Cel mai mare festival de film pentru copii din Europa de SE, KINOdiseea, isi deschide portile la Adevarul Live, de la ora 13.00

Editia a VIII-a a festivalului KINOdiseea se va desfasura in perioada 10-20 noiembrie si va include pentru prima data o competitie internationala de filme pentru adolescenti: KINOdiseea Youth. in studoiul Adevarul Live, de la ora 13. 00, Ligia Kesisian Mitulescu povesteste despre aceasta noua editie.

Medicii romani au primit sponsorizari de 5 milioane de euro de la cele mai importante companii farmaceutice. Ministrul Sanatatii: Sunt vulnerabilitati majore in sistemul nostru de sanatate

Cele mai importante cinci companii farmaceutice la nivel global au facut 12. 000 de sponsorizari in valoare de 4,8 milioane de euro medicilor romani, fara a le mai lua in calcul pe cele pentru.

Top 7 cele mai cautate joburi in urmatorii ani

Cele mai cautate joburi in viitor nu schimba dinamica deja existenta pe piata muncii. Topul realizat de analistii americani de la Business Insider este relevant si pentru Romania, in contextul economic actual.

Top 7 cele mai cautate joburi in urmatorii ani

Cele mai cautate joburi in viitor nu schimba dinamica deja existenta pe piata muncii. Topul realizat de analistii americani de la Business Insider este relevant si pentru Romania, in contextul economic actual.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )