Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cele mai rapide stele din Calea Lactee provin dintr-o galaxie vecina

Playtech Playtech,
Cele mai rapide stele din Calea Lactee provin dintr-o galaxie vecina

Cele mai rapide stele din Calea Lactee sunt celecare provin dintr-o galaxie vecina si au o istorie interesanta, sustine un nou studiu. Oamenii de stiinta au spus ca suspecteaza ca aproape 10. 000 de astfel de stele ultrarapide, din galaxia noastra, au luat nastere intr-o galaxie mica din apropiere, cunoscuta sub denumirea Large Magellanic Cloud LMC). continuă pe Playtech

Cod rosu in economie. Cele mai toxice masuri din noul program economic al lui Dragnea |ANALIZA ROMANIA LIBERA

Asa cum oamenii de afaceri se temeau ca se va intampla, Guvernul a anuntat ca va introduce o serie de taxe si va majora unele dintre cele existente, pentru a strange mai multi bani la buget. Efectele ar putea fi insa contrare, dinamitand o economie care nu e atat de puternica cum pare.

Una dintre cele mai cunoscute trupe din Romania s-a destramat. Ce s-a intamplat. Anunt public ca-l voi da in judecata!

Grupul Compact s-a spart, scrie presa din Romania. Solistul Paul Ciuci a dat un comunicat sec pe facebook: Dupa o colaborare indelungata a venit vremea ca fiecare sa-si urmeze drumul ales. Trupa Co.

Cele mai bune rezultate din ultimii opt ani!

Rezultatele la examenul de Bacalaureat au fost publicate, ieri, la avizierele liceelor si pe site-ul Ministerului Educatiei.

Traian Berbeceanu, detalii ULUITOARE din spatale gratiilor. Cum sunt UMILITI detinutii din Romania si care sunt cele mai mari PERICOLE din inchisori

Traian Berbeceanu a hotarat sa faca mai multe dezvaluiri despre perioada in care a fost in spatele gratiilor. Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba a publicat.

Avertisment din Retezat: de ce este interzis scaldatul in lacurile glaciare, cele mai atractive locuri din parcul national

Turistii ajung in numar ridicat in aceasta perioada in Parcul National Retezat, iar zonele cele mai atractive sunt lacurile glaciare. Administratia rezervatiei naturale avertizeaza asupra pericolelor la care se expun calatorii care vor sa se scalde in ochiurile de apa.

Topul liceelor vasluiene la Bacalaureat 2017. Care sunt unitatile scolare cu cele mai bune rezultate din judet

76,71% din elevii care au sustinut in acest an Bacalaureatul in judetul Vaslui au obtinut medii mai mari de 6. 00, fiind declarati promovati. Cinci licee din judetul Vaslui au obtinut procente de peste 90%.

Liceele cu cele mai slabe rezultate la Bacalaureat. Niciun absolvent al liceului din Turburea nu a promovat

Mai multe licee din Gorj au obtinut rezultate rusinoase la examenul de bacalaureat. Liceul cu zero la capitolul promovabilitate este cel din comuna Turburea.

Virgil Ivan, fost direct Medicover-Synevo, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru una dintre cele mai mari spagi date in domeniul medical

Virgil Ivan, fost director Medicover-Synevo, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru una dintre cele mai mari spagi date in domeniul medical, in dosarul in care fostul manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Constanta, Danut Capatana, a fost condamnat definitiv la 6 ani si 8 luni de inchisoare pentru spalare de bani si luare de mita.

Cum se bat corect albusurile. Cele mai frecvente greseli in bucatarie

O greseala minora poate compromite un preparat, acesta nemaiavand acelasi gust si aspect la care te-ai fi asteptat. in bucatarie atentia este importanta, asa ca iti aratam care sunt cele mai des intalnite greseli care pot strica o reteta.

Bacalaureat 2017. Peste 42.000 de contestatii au fost depuse. Unde s-au inregistrat cele mai multe

Peste 42. 000 de contestatii au fost inregistrate, la nivel national, in urma afisarii primelor rezultate la examenul de Bacalaureat, asta reprezentand 10% din numarul total de lucrari. Cele mai multe, 18. 616 la numar, au fost depuse la proba de Limba si Literatura Romana, potrivit Ministerului Educatiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )