Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai bune sarmale: retete din mai multe colturi ale tarii

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune sarmale: retete din mai multe colturi ale tarii

Aradeanca Claudia Romana Rista, cunoscuta drept fata care gateste cu flori, a descoperit secretul celor mai bune sarmale, colindand satele din Romania. continuă pe Adevărul

VIDEO WTA: Cele mai bune cinci meciuri de Grand Slam din 2017 - Duelul dintre Simona Halep si Maria Sharapova, pe primul loc

Site-ul oficial al WTA a ales cele mai bune cinci meciuri disputate la turneele de Grand Slam in anul 2017, iar Simona Halep se gaseste de doua ori pe aceasta lista. Confruntarea dintre Halep si Maria Sharapova, din prima runda a turneului de la US Open, este considerata cea mai frumoasa a sezonului. Rusoaica revenea la o competitie majora dupa 18 luni si avea sa o invinga pentru a saptea oara consecutiv pe Simona Halep, favorita numarul doi la competitia de la Flushing Meadows scor 6-4, 4-6, 6-3).

Cele mai bune branduri de ceasuri pe care le poti cumpara cu un buget intre 500 si 100.000 euro

Cumpararea unui ceas scump este o investitie, chiar daca vorbim de un buget de 5. 000 euro sau 50. 000 euro. In aceasta situatie, ar trebui sa tinem cont de parerile unor specialisti pentru a face o afacere buna si a avea cel mai bun ceas. In prezentarea.

Apa, cea mai pretioasa resursa de pe pamant. Cum poate fi aceasta una dintre cele mai bune investitii pentru viitor

Eoin Fahy, economistul sef al Kleinwort Benson Investors, firma de investitii din Dublin, si-a facut o cariera de succes investind in apa. Este evident. Apa este cea mai pretioasa resursa de pe.

FOTOGALERIE Cum arata una dintre cele mai moderne fabrici de componente auto din tara

Nu departe de fosta fabrica Nokia, la 15 km de Cluj, Bosch produce componente electronice pentru automobile, intr-una dinre cele mai moderne fabrici auto din tara. Locul este curat precum o fabrica din Japonia si componentele finite produse aici sunt folosite la multe tipuri de sisteme, de la ABS pana la parcarea automata. Componentele ajung la producatori auto cunoscuti din vestul Europei, dar si in Iran si Rusia. In articol puteti vedea cum arata fabrica de la Jucu si puteti citi despre cum sunt testate in laborator diversele componente si despre ce este Industrie 4.

Cele mai puternice patru semne zodiacale. Reusesc orice isi propun prin personalitatea unica

Personalitatea puterica, increderea in sine si energia sunt calitatile care caracterizeaza cele mai puternice patru semne din zodiac. Acesti nativi pot obtine tot ceea ce isi.

VIDEO Buzaul are unul dintre cele mai moderne skatepark-uri din Romania. Adolescentii au participat la proiectare

Autoritatile municipiului Buzau au construit pentru tinerii amatori de sporturi extreme un skatepark profesionist, realizat la standarde moderne. Investitia, realizata in Parcul Tineretului din oras, a costat bugetul public aproximativ 400. 000 lei.

Revitalizare urbana in unul dintre cele mai mari campusuri studentesti din tara. Ce presupune proiectul

Fundatia Comunitara Iasi in parteneriat cu Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi TUIASI) inaugureaza in Campusul studentesc Tudor Vladimirescu o zona verde de recreere creata de pentru studenti.

Peste 1700 locuri de munca in strainatate. Cele mai multe locuri vacante, la cules de capsuni, in Spania

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 781 locuri de munca vacante, cele mai multe, 800, in Spania, la cules de capsuni.

Iordache: Toti cei care protesteaza ar trebui sa vada ca incercam sa facem niste legi mai bune

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, a declarat, luni, ca toti cei care protesteaza ar trebui sa vada ca membrii comisiei, impreuna cu asociatiile profesionale, incearca sa faca niste legi mai bune.

Florin Iordache, dupa ce Comisia speciala din Parlament a eliminat din lege suspendarea automata a magistratilor la trimiterea in judecata: Incercam sa facem legi mai bune

Deputatul Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale parlamentare pentru elaborarea legilor justitiei, a declarat luni, dupa ce s-a eliminat din lege suspendarea automata din functie a magistratilor la trimiterea in judecata, iar presedintele a fost golit de rolul sau in numirea procurorilor in functia de judecator, ca din punctul sau de vedere toti protestatarii ar trebui sa vada ca incearca sa faca niste legi mai bune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )