Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai bune tablete Samsung au ajuns in Romania: cum se prezinta suita Galaxy Tab S

Playtech Playtech,
Cele mai bune tablete Samsung au ajuns in Romania: cum se prezinta suita Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S, asa se numesc cele douatablete pe care producatorul sud-coreean le-a lansat si in Romania. Mai subtiri, ecrane bune si un sistem inspirat pentru prinderea huselor sau accesoriilor. Iata ce ar trebui sa stii despre ele. Samsung Galaxy Tab S inseamna, de fapt, tablete de 10 inci si de 8 inci, premium, inspirate atat din Galaxy S5, cat si din modele mei vechi ale companiei, cum ar fi Note 10 de anul trecut, lansata la IFA 2013. continuă pe Playtech

EVALUARE NATIONALA 2014 Care sunt scolile din Satu Mare cu notele cele mai bune la examenul de capacitate

Ministerul Educatiei Nationale a publicat joi seara mediile de admitere in liceu a elevilor care au sustinut examenul de Evaluare Nationala. Notele cele mai bune au fost obtinute la Colegiul National Mihai Eminescu din Satu Mare, unde s-au inregistrat trei medii de 10 din cinci.

Care sunt scolile din Bistrita-Nasaud cu notele cele mai bune la Evaluarea Nationala. Scoala Gimnaziala Tiberiu Morariu din Salva, marea surpriza

Ministerul Educatiei Nationale a publicat joi seara mediile de admitere in liceu a elevilor care au sustinut examenul de Evaluare Nationala. Notele cele mai bune au fost obtinute la Colegiul National Liviu Rebreanu din Bistrita, unde s-a inregistrat sigura medie de 10 din judet la Evaluarea Nationala.

Salata care a stricat una dintre cele mai bune idei de pe Internet: Kickstarter

Internetul e liber si oamenii lui nu duc lipsa de idei, dar parca ultima de pe Kickstarter e usor prea. E vorba de finantarea unei salate de cartofi. Nu a unui gadget, nu a unei drone care te filmeaza din orice punct, ci a unei salate pe care o mananci. Si a strans deja cateva mii de dolari.

Cele mai bune sfaturi pentru curatarea corecta a tenului, in functie de tipul lui

Indiferent de tipul de ten, curatarea adecvata este o parte vitala a ingrijirii. Pe fata se aduna murdarie, celule moarte si microbi care vor bloca porii si vor cauza puncte negre si cosuri. Crema hidratanta si machiajul nu vor avea efectul scontat pe o fata care nu este curata.

FOTO Cerul, asa cum nu l-ai vazut niciodata. Cele mai bune fotografii astronomice

Fotografi amatori si profesionisti din intreaga lume au inscris intr-un concurs de fotografie astronomica imagini spectaculoase ale sistemului solar. Organizatorii au anuntat lista scurta a candidatilor din acest an.

Nu ti-ai dori sa fii aic: tarile cu cele mai rele conditii pentru angajati. Unde se claseaza Romania?

Confederatia Internationala a Sindicatelor ITUC) a analizat tarile in care este cel mai rau sa fii angajat. Muncitorii din 53 de tari au ramas fara loc de munca pentru ca au incercat sa negocieze conditii mai bune de munca. In majoritatea cazurilor,.

Nu ti-ai dori sa fii aici: tarile cu cele mai rele conditii pentru angajati. Unde se claseaza Romania?

Confederatia Internationala a Sindicatelor ITUC) a analizat tarile in care este cel mai rau sa fii angajat. Muncitorii din 53 de tari au ramas fara loc de munca pentru ca au incercat sa negocieze conditii mai bune de munca. In majoritatea cazurilor,.

FOTO Cele mai bune 10 hoteluri din lume. Ungaria este in top

Publicatia TravelLeisuire a publicat recent un clasament al celor mai bune hoteluri din lume. in top 3 se afla si un hotel din Budapesta.

O selectie a celor mai bune documentare de la Pelicam, proiectata la Bucuresti

Cele mai apreciate cinci documentare proiectate la Festivalul International de Film Pelicam Tulcea, 13-15 iunie) sunt aduse in Capitala, in perioada 8-10 iulie, la Cinema Elvira Popescu, intr-o retrospectiva realizata de organizatorii evenimentului de la Tulcea.

Sansa ideilor romanesti de a triumfa in Europa: competitia care premiaza cele mai interesante proiecte de cloud

Companiile din Romania au sansa de a se inscrie si castiga una dintre cele mai interesante competitii europene: Eurocloud Awards. Aceasta este axata pe dezvoltarea solutiilor bazate pe cloud.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )