Libnet.ro
UNICEF

21:45

FOTO Cele mai bune 10 hoteluri din lume. Ungaria este in top

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bune 10 hoteluri din lume. Ungaria este in top

Publicatia TravelLeisuire a publicat recent un clasament al celor mai bune hoteluri din lume. in top 3 se afla si un hotel din Budapesta. continuă pe Adevărul

FOTO: Cum arata cele mai bizare accidente rutiere din lume, care sfideaza logica

Galeria de mai sus contine o serie de imagini cu cele mai ciudate accidente rutiere din lume.

FOTO: Cele mai tari cupluri celebre din 2014

Stim ca in majoritatea cazurilor, iubirile dintre vedete s-au nascut fie pe platourile de filmare, fie in studioul de inregistrare. Nimc nou, pana aici. Ceea ce este de apreciat este durata si coeziunea pe care cei doi parteneri o afiseaza si mesajul pe care acestia il transmit. Sunt cateva cupluri de rezistenta in showbiz care merita toata aprecierea noastra.

EVALUARE NATIONALA 2014 Care sunt scolile din Satu Mare cu notele cele mai bune la examenul de capacitate

Ministerul Educatiei Nationale a publicat joi seara mediile de admitere in liceu a elevilor care au sustinut examenul de Evaluare Nationala. Notele cele mai bune au fost obtinute la Colegiul National Mihai Eminescu din Satu Mare, unde s-au inregistrat trei medii de 10 din cinci.

Care sunt scolile din Bistrita-Nasaud cu notele cele mai bune la Evaluarea Nationala. Scoala Gimnaziala Tiberiu Morariu din Salva, marea surpriza

Ministerul Educatiei Nationale a publicat joi seara mediile de admitere in liceu a elevilor care au sustinut examenul de Evaluare Nationala. Notele cele mai bune au fost obtinute la Colegiul National Liviu Rebreanu din Bistrita, unde s-a inregistrat sigura medie de 10 din judet la Evaluarea Nationala.

Cele mai bune telefoane din Romania sub 1.500 de lei [VIDEO]

Jurnalistii playtech. ro au discutat la Adevarul Live despre cele mai bune telefoane sub 1. 500 pe care le puteti cumpara in Romania. Discutia ramane deschisa dezbaterii. Criterii de luat in considerare cand te uiti la telefoanemaiieftine. Cred ca in primul rand ecranul e important. El trebuie sa fie cel mai bun, cu el interactionezi cel mai des. Si desi foarte multi utilizatori cumpara online, inca exista locuri in care poti testa aparatul. Sa functioneze bine ecranul, rapid, sa aiba luminozitate buna [].

Adevarul Live, 13.00 - Care sunt cele mai bune telefoane sub 1.500 de lei in Romania?

Adevarul Live de la ora 13. 00 vorbeste despre cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara sub 1. 500 de lei pe diverse paliere de pret. Cum sa alegi un smartphone bun, dar care sa nu te fure la buzunar?.

A devenit sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis. Simona Halep i-a devansat pe Hanescu si Pavel

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, ea devansandu-l pe.

Simona Halep a devenit sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, devansandu-l pe Andrei.

Simona Halep - Sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis (l-a depasit pe Andrei Pavel)

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, ea devansandu-l pe Andrei Pavel, care a castigat in cariera 5,225 de milioane de dolari.

FOTO Cerul, asa cum nu l-ai vazut niciodata. Cele mai bune fotografii astronomice

Fotografi amatori si profesionisti din intreaga lume au inscris intr-un concurs de fotografie astronomica imagini spectaculoase ale sistemului solar. Organizatorii au anuntat lista scurta a candidatilor din acest an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )