Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Simona Halep a facut spectacol cu Kirsten Flipkens - Vezi cele mai frumoase puncte ale partidei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep a facut spectacol cu Kirsten Flipkens - Vezi cele mai frumoase puncte ale partidei

Simona Halep a debutat cu o victorie la turneul Premier 5 de la Cincinnati, numarul doi mondial trecand fara mari emotii de Kirsten Flipkens, din Belgia 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute de joc). Conform wtatennis. com, Simona a reusit punctul zilei. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase lovituri ale partidei. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep s-a calificat in optimi la turneul de la Cincinnati. A invins-o pe belgianca Kirsten Flipkens in doua seturi

Simona Halep 2 WTA) a invins-o in noaptea de marti spre miercuri pe belgianca Kirsten Flipkens Belgia, 54 WTA) in runda a doua a turneului WTA de la Cincinnati. Scorul a fost 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute de joc.

Cincinnati: Simona Halep o va intalni in turul doi pe Kirsten Flipkens, din Belgia

Kirsten Flipkens, locul 54 in clasamentul WTA, o va intalni in turul doi al turneului Premier 5 de la Cincinnati pe Simona Halep. Flipkens a invins-o in runda inaugurala pe Polona Hercog. Partida dintre cele doua va fi ultima de pe arena centrala, urmand sa aiba loc miercuri, de la ora 03:30, ora Bucurestiului.

AZI LIVE Simona Halep la Cincinnati, cu Kirsten Flipkens (nu inainte de 3:30 dimineata)

Marti noapte sau mai bine zis miercuri dimineata dupa ora 3:30 corectie: inainte anuntasem 5:30), Simona Halep intra debuteaza la turneul american de la Cincinnati. Amanunte in timp real, live, pe siteul Onlinesport. ro, in aceasta pagina.

AZI LIVE Simona Halep la Cincinnati, cu Kirsten Flipkens (nu inainte de 5:30 dimineata)

Marti noapte sau mai bine zis miercuri dimineata dupa ora 5:30, Simona Halep intra debuteaza la turneul american de la Cincinnati. Amanunte in timp real, live, pe siteul Onlinesport. ro, in aceasta pagina.

WTA: Retur extraordinar printr-o lovitura brilianta pentru Simona Halep la Cincy (Video). UPDATE: Adauga rezumantul video al meciului

Simona Halep a aparut pe siteul WTA cu un schimb de mingi din meciul castigat miercuri dimineata cu Kirsten Flipkens. Cei de la WTA l-au considerat drept un retur extraordinar printr-o lovitura brilianta. A fost un punct frumos, insa au fost in meci si lovituri mai reusite, schimburi mai lungi si mai spectaculoase sau lovituri la limita. Iata mai jos punctul ales de WTA, dar si rezumatul video al meciului.

WTA: Retur extraordinar printr-o lovitura brilianta pentru Simona Halep la Cincy (Video)

Simona Halep a aparut pe siteul WTA cu un schimb de mingi din meciul castigat miercuri dimineata cu Kirsten Flipkens. Cei de la WTA l-au considerat drept un retur extraordinar printr-o lovitura brilianta. A fost un punct frumos, insa au fost in meci si lovituri mai reusite, schimburi mai lungi si mai spectaculoase sau lovituri la limita de exemplu, cele doua forehanduri in diagonala, trase la indigo, care au inchis meciul pe fondul unui joc disperat al belgiencei, care ar fi vrut sa revina iarasi de la 5-1). Iata mai jos punctul ales de WTA.

Simona Halep: Sunt foarte bucuroasa ca am castigat primul meci in Statele Unite

Simona Halep si-a facut timp sa le scrie fanilor de pretutindeni dupa meciul din turul doi de la Cincinnati. Halep le-a spus fanilor ce a incomodat-o cel mai mult in meciul cu Kirsten Flipkens.

Simona Halep merge in turul 3 la Cincinnati cu putine emotii. Si-a aflat adversara

Simona Halep a debutat miercuri la turneul american de la Cincinnati. Meciul cu Kirsten Flipkins Belgia) - transmis live pe siteul onlinesport. ro - a inceput miercuri dimineata la ora 4:40 si a durat o ora si 25 de minute. A fost primul meci al lui Halep pe hard dupa doua luni si jumatate si primul dupa cinci saptamani de pauza. Halep o intalneste in turul 3 pe Lucie Safarova, care a invins-o miercuri seara pe Zarina Diyas. Partida din turul 3 se va juca joi noapte vineri dimineata), live pe siteul onlinesport. ro, Halep avand astfel o zi de pauza.

Simona Halep s-a calificat in optimi la turneul de la Cincinnati. A invins-o pe belgianca Kirsten Flipkens in doua seturi

Simona Halep 2 WTA) a invins-o in noaptea de marti spre miercuri pe belgianca Kirsten Flipkens Belgia, 54 WTA) in runda a doua a turneului WTA de la Cincinnati. Scorul a fost 6-4, 6-2, dupa o ora si 27 de minute de joc.

Simona Halep merge in turul 3 la Cincinnati cu putine emotii

Simona Halep a debutat miercuri la turneul american de la Cincinnati. Meciul cu Kirsten Flipkins Belgia) - transmis live pe siteul onlinesport. ro - a inceput miercuri dimineata la ora 4:40 si a durat o ora si 25 de minute. A fost primul meci ai lui Halep pe hard dupa doua luni si jumatate si primul dupa cinci saptamani de pauza. Halep o intalneste in turul 3 pe castigatoarea dintre Lucie Safarova si Zarina Diyas, ultima eliminand-o in turul 1 pe Camelia Begu, miercuri dimineata. Partida din turul 3 se va juca joi noapte vineri dimineata), live pe siteul onlinesport. ro, Halep avand astfel o zi de pauza.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )