Libnet.ro
UNICEF

06:16

Cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou, din jurul lumii

Playtech Playtech,
Cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou, din jurul lumii

Cand vine vorba de celebrat intrarea inNoul An, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in pereti, iar altii ard sperietori pentru a avea noroc. Mai jos va prezentam cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou din lume. Romania oamenii arunca monede in apa pentru a le []. continuă pe Playtech

Cele mai ciudate 25 de traditii Anul Nou, din jurul lumii

Cand vine vorba de celebrat intrarea inNoul An, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in pereti, iar altii ard sperietori pentru a avea noroc. Mai jos va prezentam cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou din lume. Romania oamenii arunca monede in apa pentru a le [].

Ce este Vasilca, obiceiul mai vechi decat Steaua si Plugusorul. Traditii de Anul Nou din Oltenia

Vasilca se mai pastreaza intr-o singura localitate din judetul Olt, iar originile acestui obicei se gasesc inainte de crestinism, cand locuitorii acestor meleaguri se inchinau zeilor.

Cea mai veche reteta pentru Anul Nou. Cum faci pogacele cu jumari ca pe vremea bunicii, ce ingrediente pui in cel mai ieftin preparat pentru Revelion

Cele mai sanatoase preparate de sarbatori se fac dupa retetele bunicii. Cu ingrediente sanatoase, fara aditivi alimentari, gustarile facute in casa de gospodinele din Baragan sunt delicioase si nu se compara cu niciun produs din supermarket.

Andy Murray, in capul listei cu personalitatile DECORATE de Regina Elisabeta a II-a de Anul Nou

Regina Elisabeta a-II-a a decorat mai multi artisti, cantareti sau sportivi, vineri, incluzandu-i pe acestia pe lista premiantilor de Anul Nou. Unul dintre cele mai importante nume care au primit.

Ce sa nu faci de Anul Nou

In timp ce majoritatea traditiilor vorbesc despre ce ar trebui sa faci de Anul Nou pentru ca urmatoarele 12 luni sa fie rodnice, pline de noroc si sanatate, noi va prezentam o lista cu ce nu trebuie sa faci daca vrei sa atragi fortele binelui.

Italia, Grecia si Turcia sunt tarile cu cele mai mari cutremure din Europa in ultimii 100 de ani

Romania este una dintre tarile active seismic ale Europei, dar nu cea in care s-au petrecut de-a lungul istoriei cele mai mari miscari de pamant. Italia, Grecia si Turcia sunt tarile in care au avut loc cele mai mari cutremure din Europa din ultimii 100 de ani, relateaza Digi24.

Spectacolul traditiilor pagane din nordul Moldovei. Masti traditionale care au facut inconjurul lumii si vechi dansuri ritualice in ajun de Anul Nou

Printre cele mai spectaculoase si vechi traditii de Anul Nou sunt pastrate in nordul tarii, in judetul Botosani. Pe langa dansurile ritualice conservate in mediul rural, uratorii beneficiaza si de masti traditionale, adevarate opere de arta, realizate de un mester renumit in intreaga lume.

Sfaturi de la Uber: cum eviti situatiile neplacute si tarifele marite de Anul Nou

Uber Romania a creat o lista de sfaturi si informatii utile pentru utilizatori, care sa ii ajute sa ajunga la destinatie in siguranta si la costuri cat mai reduse, in noaptea de Anul Nou. in Romania, zeci de mii de oameni sunt asteptati sa foloseasca aplicatia Uber in cele patru orase unde serviciul este prezent: [].

Utile: Ce bauturi nu trebuie sa-ti lipseasca de Anul Nou; De ce sa nu renunti la ciocolata?; De ce apar durerile de spate?

Cum iti cureti colonul ca sa eviti 90% din boli. Doctorul Catalin Luca considera, de asemenea, ca. De ce e mai sanatos sa folosesti untura la prajit in locul uleiului? Mancarea prajita in.

Revelion in centrul Devei: Carlas Dreams si Taxi vor concerta de Anul Nou. Focuri de artificii in Hunedoara

Patru ore de concerte muzicale vor avea loc in centrul istoric al Devei, in Ajunul Anului Nou. Revelionul va fi intampinat cu focuri de artificii si un spectacol de lasere. Focuri de artificii vor fi si in centrul Hunedoarei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )