Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai frumoase locuri din Romania, prezentate in emisiunea Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
Cele mai frumoase locuri din Romania, prezentate in emisiunea Sinteza Zilei

Mihai Gadea a prezentat duminica seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, cateva locuri fabuloase din Romania, care au ajuns in clasamentul celor mai frumoase zone din lume. Iata care sunt acestea:. continuă pe Antena3

Cele mai cool hoteluri din Grecia!

Astazi fugim din nou cu gandul la vacanta! Mai mult ca sigur, unii oameni sunt presati de timp ori pur si simplu nu suporta zborurile interminabile catre destinatii exotice. Prin urmare, prefera sa petreaca o vacanta frumoasa si relaxanta cat mai aproape de Romania! Nimic mai usor! Astazi va prezentam 4 dintre cele mai frumoase hoteluri din Grecia, un top intocmit de Conde Nast Traveller. Continue reading .

Una dintre cele mai vechi traditii din tara noastra este pe moarte. Reportaj in Premiera despre transhumanta

Deschiderea spre Occident pe de o parte ne-a dat si pe de-o parte ne-a luat. incetul cu incetul, dispare una dintre cele mai vechi traditii din Romania: transhumanta, traseul parcurs an de an de ciobani impreuna.

Una dintre cele mai frumoase finale de Champions League: Bayern Munchen este noua campioana a Europei, dupa 2-1 cu Borussia Dortmund

Fotbal de super clasa, interventii senzationale ale portarilor, intrari la sacrificiu si faze desprinse parca din alta lume. Aceasta a fost povestea finalei germane de pe Wembley, una dintre cele mai frumoase.

Caparo T1, una dintre cele mai rapide masini din lume, expusa in Baneasa Shopping City

Masinile piklotului de formula unu Mika Hakkinen, au fost aduse la Bucuresti. Sunt doua dintre cele mai rapide masini din lume. Romanii le pot admira de aproape, in centrul comercial Baneasa Shopping.

Cele mai mari manipulari din ultimii 23 de ani, sambata, la Panorama

Care au fost cele mai mari manipulari si dezinformari din ultimii 23 de ani? Cum au influentat jocurile de culise istoria Romaniei din 1989 pana in 2013? Afla sambata, la Panorama cu Oana Stanciulescu,.

GALERIE FOTO Stiti unde se gasesc cele mai bune preparate din carne din oras? La Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor!

Cu o linie de preparare noua, realizata din fonduri europene, studentii fac cele mai curate preparate din carne, respectand 100% retetele. Si pentru a nu pierde aceste produse, facultatea a deschis un mic magazin cu circuit inchis, de unde pot cumpara doar studentii si profesorii din Campus. in fiecare zi este coada!.

Cele mai importante situri de patrimoniu mondial aflate in pericol

Desi par atemporale, unele dintre cele mai frumoase situri din lume se afla in pericol. Jafurile, schimbarile dese ale climei, turismul necontrolat si dezvoltarea reprezinta factori care ar putea conduce spre degradarea totala sau chiar spre disparitia acestor minuni.

Vrei sa afli cele mai fierbinti subiecte in online? Foloseste Google Trends Top Charts

Vrei sa fii la curent cu tot ce se intampla in lume fara sa trebuiasca sa citesti stiri intregi? Foloseste Google Trends Top Charts, o lista cu cei mai cautati oameni, cele mai cautate locuri si lucuri, in peste 40 de categorii.

FOTO VIDEO Gala vinurilor: care sunt cele mai bune vinuri din Alba si cum vor fi promovate

Un producator de vin din Aiud, care detine o suprafata de aproximativ 2,5 hectare de vita de vie, a obtinut titlul de vin al judetului Alba, in cadrul unui concurs desfasurat vineri. Vinul Feteasca Alba produs de PFA Papp Peter a fost premiat in cadrul Galei Vinurilor 2013, organizata de Asociatia Tara Vinului cu sprijinul Consiliul Judetean.

A ajuns sa fie una din cele mai cunoscute femei din America. Motivul este de-a dreptul bizar

Povestea lui Meagan Simmons nu este una obisnuita. A fost oprita de politisti pentru ca era la volan sub influenta bauturilor alcoolice si a fost imediat arestata. insa fotografia pe care a facut-o in arest.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.211 seconds )