Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai mari manipulari din ultimii 23 de ani, sambata, la Panorama

Antena3 Antena3,
Cele mai mari manipulari din ultimii 23 de ani, sambata, la Panorama

Care au fost cele mai mari manipulari si dezinformari din ultimii 23 de ani? Cum au influentat jocurile de culise istoria Romaniei din 1989 pana in 2013? Afla sambata, la Panorama cu Oana Stanciulescu,. continuă pe Antena3

Bursele europene lasa in urma cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri fata de nivelul maxim al ultimilor cinci ani atins recent, dupa ce Carnival Corp. si-a redus estimarile privind rezultatele financiare.

E una din cele mai mari MINCIUNI pe care le-am putut vedea in viata mea. Fotografia aceasta iti arata tot

Daca va gandeati ca aveti in fata trei domnisoare apetisante, mai trebuie sa va ganditi. Una din ele este barbat 100%, numai ca in ultimii 12 ani a muncit si a cheltuit peste 300. 000 de dolari pentru a.

Cele mai cool hoteluri din Grecia!

Astazi fugim din nou cu gandul la vacanta! Mai mult ca sigur, unii oameni sunt presati de timp ori pur si simplu nu suporta zborurile interminabile catre destinatii exotice. Prin urmare, prefera sa petreaca o vacanta frumoasa si relaxanta cat mai aproape de Romania! Nimic mai usor! Astazi va prezentam 4 dintre cele mai frumoase hoteluri din Grecia, un top intocmit de Conde Nast Traveller. Continue reading .

Caparo T1, una dintre cele mai rapide masini din lume, expusa in Baneasa Shopping City

Masinile piklotului de formula unu Mika Hakkinen, au fost aduse la Bucuresti. Sunt doua dintre cele mai rapide masini din lume. Romanii le pot admira de aproape, in centrul comercial Baneasa Shopping.

Decizie istorica a uneia dintre cele mai mari companii auto. Masura reprezinta o lovitura puternica pentru economia australiana

Grupul american Ford va inchide in urmatorii doi ani cele doua fabrici pe care le detine in Australia. Decizia, luata la 90 de ani dupa producerea primul Model T in Australia sub supravegherea lui Henry Ford,.

Tornada ucigasa din Oklahoma a produs pagubele cele mai mari din istoria SUA

Tornada, care s-a abatut cu violenta, luni seara, asupra statului american Oklahoma, poate fi cea mai scumpa din istoria Statelor Unite, a anuntat un inspector american de asigurari. Pagubele estimate de el.

GALERIE FOTO Stiti unde se gasesc cele mai bune preparate din carne din oras? La Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor!

Cu o linie de preparare noua, realizata din fonduri europene, studentii fac cele mai curate preparate din carne, respectand 100% retetele. Si pentru a nu pierde aceste produse, facultatea a deschis un mic magazin cu circuit inchis, de unde pot cumpara doar studentii si profesorii din Campus. in fiecare zi este coada!.

Cele mai CIUDATE bomboane din lume. Tu ai manca asa ceva?.

Bomboane cu ciocolata, cu menta sau cu capsuni? Sunt, desigur, bune, dar cu ele ne-am obisnuit. Exista, insa, in lume bomboane cu gusturi si forme din cele mai ciudate - inclusiv cu aroma de friptura de miel sau spaghetti, potrivit Hugffington Post, care a facut un top al celor mai ciudate bomboane. Japonia conduce in topul tarilor cu cele mai ciudate bomboane, dar si Marea Britanie, Malaesia sau Mexicul au specialitati la care nu ne-am astepta. Publicatia a lasat la o parte bomboanele create .

Topul zonelor bucurestene cu cele mai mari scaderi de preturi la terenuri

Preturile terenurilor din Capitala si imprejurimi a fost in continua scadere si in primele luni din 2013, arata un studiu al Imopedia. ro.

Goldman Sachs iese din actionariatul celei mai mari banci din lume

Banca americana de investitii Goldman Sachs Group Inc. a obtinut 1,1 miliarde dolari din vanzarea detinerii sale la Industrial and Commercial Bank of China ICBC - cea mai mare banca din lume dupa valoarea de piata), punand astfel capat unei investitii de sapte ani in aceasta institutie.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )