Libnet.ro
UNICEF

11:45

Una dintre cele mai frumoase finale de Champions League: Bayern Munchen este noua campioana a Europei, dupa 2-1 cu Borussia Dortmund

B1 B1,
Una dintre cele mai frumoase finale de Champions League: Bayern Munchen este noua campioana a Europei, dupa 2-1 cu Borussia Dortmund

Fotbal de super clasa, interventii senzationale ale portarilor, intrari la sacrificiu si faze desprinse parca din alta lume. Aceasta a fost povestea finalei germane de pe Wembley, una dintre cele mai frumoase. continuă pe B1

Caparo T1, una dintre cele mai rapide masini din lume, expusa in Baneasa Shopping City

Masinile piklotului de formula unu Mika Hakkinen, au fost aduse la Bucuresti. Sunt doua dintre cele mai rapide masini din lume. Romanii le pot admira de aproape, in centrul comercial Baneasa Shopping.

SOFA gazduieste anul acesta unul dintre cele mai importante evenimente business din lume!

Compania americana Prevailance, una dintre cele mai importante companii de consultanta in domeniul apararii nationale, sustine in Romania primul seminar de leadership si inovatie - International Symposium on Innovation & Leadership in Business. Continue reading .

E una din cele mai mari MINCIUNI pe care le-am putut vedea in viata mea. Fotografia aceasta iti arata tot

Daca va gandeati ca aveti in fata trei domnisoare apetisante, mai trebuie sa va ganditi. Una din ele este barbat 100%, numai ca in ultimii 12 ani a muncit si a cheltuit peste 300. 000 de dolari pentru a.

A ajuns sa fie una din cele mai cunoscute femei din America. Motivul este de-a dreptul bizar

Povestea lui Meagan Simmons nu este una obisnuita. A fost oprita de politisti pentru ca era la volan sub influenta bauturilor alcoolice si a fost imediat arestata. insa fotografia pe care a facut-o in arest.

Un ziar din Montreal: Casa Poporului ramane unul dintre cele mai controversate proiecte ale regimului Ceausescu

Un ziar din Montreal a publicat un amplu articol despre Palatul Parlamentului, pe care-l considera un simbol stalinist enorm si cea mai vizibila mostenire a perioadei ceausiste. Casa Poporului ramane, in opinia.

Ziar din Montreal: Casa Poporului ramane unul dintre cele mai controversate proiecte ale regimului Ceausescu

Un ziar din Montreal a publicat un amplu articol despre Palatul Parlamentului, pe care-l considera un simbol stalinist enorm si cea mai vizibila mostenire a perioadei ceausiste. Casa Poporului ramane, in opinia.

Decizie istorica a uneia dintre cele mai mari companii auto. Masura reprezinta o lovitura puternica pentru economia australiana

Grupul american Ford va inchide in urmatorii doi ani cele doua fabrici pe care le detine in Australia. Decizia, luata la 90 de ani dupa producerea primul Model T in Australia sub supravegherea lui Henry Ford,.

Cele mai cool hoteluri din Grecia!

Astazi fugim din nou cu gandul la vacanta! Mai mult ca sigur, unii oameni sunt presati de timp ori pur si simplu nu suporta zborurile interminabile catre destinatii exotice. Prin urmare, prefera sa petreaca o vacanta frumoasa si relaxanta cat mai aproape de Romania! Nimic mai usor! Astazi va prezentam 4 dintre cele mai frumoase hoteluri din Grecia, un top intocmit de Conde Nast Traveller. Continue reading .

Cele mai importante situri de patrimoniu mondial aflate in pericol

Desi par atemporale, unele dintre cele mai frumoase situri din lume se afla in pericol. Jafurile, schimbarile dese ale climei, turismul necontrolat si dezvoltarea reprezinta factori care ar putea conduce spre degradarea totala sau chiar spre disparitia acestor minuni.

Subiectele Zilei: Harta maidanezilor din Bucuresti. Care sunt cele mai periculoase cartiere; Condamnat definitiv pentru coruptie, Adrian Nastase tine prelegeri studentilor la drept; Un politician aradean vrea insolventa parlamentara

Cum schimba lumea Revolutia Gazelor de Sist din America. Summit-ul european de ieri a avut pe agenda una dintre cele mai grave probleme. O fotografie cu Angela Merkel la 17 ani, purtand uniforma tineretului comunist, inflameaza campania electorala din Germania.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )