Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Drumetii la aer curat, in mijlocul unor peisaje de basm

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Drumetii la aer curat, in mijlocul unor peisaje de basm

Concediul de vara nu trebuie petrecut neaparat cu burta in sus, la soare. Pentru cei care prefera plimbarile in aer curat si vor sa admire peisaje montane superbe, dar sa faca si putina miscare, statiunile din Austria sunt destinatia perfecta. adevarul. ro va spune care sunt cateva dintre cele mai frumoase statiuni montane din Austria. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase plaje din Albania. Destinatii de vis care pot fi vizitate cu bani putini

Cele mai frumoase plaje din Albania. in ultimii ani, Albania a devenit o destinatie tot mai apreciata de turistii interesati de vacante la mare care cauta oferte ieftine, dar locuri pitoresti. Frumusetea plajelor albaneze, cu mici insule izolate, poate rivaliza cu plajele grecesti sau cu cele din Croatia, iar pretul este la jumatate.

Ziua Copilului. 7 idei care vor transforma 1 iunie intr-una din cele mai frumoase amintiri ale copilariei

1 iunie bate la usa si parintii se grabesc sa cumpere cele mai frumoase jucarii pentru pitici, considerand ca astfel ii vor face fericiti. Asa cum parintii au avut prilejul sa observe de nenumarate ori, copiii isi pierd rapid interesul fata de astfel de cadouri. Prin urmare, dincolo de clasica jucarie, iata cum puteti sa le oferiti momente care se vor transforma in cele mai frumoase amintiri din copilarie.

Ele sunt cele mai frumoase Fete Din Balcani!

Antonia, Madalina Ghenea, Alexandra Stan, Monica Birladeanu sau INNA sunt doar cateva dintre vedetele autohtone care s-au alaturat Corinei in initiativa ei de a arata lumii ca romancele sunt cele mai frumoase fete din Balcani! .

Cele mai asigurate si cele mai putin asigurate judete din Romania

Firmele de asigurare s-au orientat, in mod firesc, mai ales catre zonele cu risc mic din Romania. Judetele defavorizate din acest punct de vedere sunt mai ales apanajul Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor.

Romanii platesc printre cele mai mari preturi la energie din UE raportate la puterea de cumparare

Romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din Uniunea Europeana UE) raportat la puterea de cumparare, costuri superioare fiind suportate doar de germani, portughezi, ciprioti si spanioli, in timp ce preturile cele mai mici sunt in Finlanda, Letonia si Luxemburg.

Romania, printre cele mai mari preturi la energie din UE

Romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din UE raportat la puterea de cumparare, costuri superioare fiind suportate doar de germani, portughezi, ciprioti si spanioli, in timp ce preturile cele mai mici sunt in Finlanda, Letonia si.

Raportat la puterea de cumparare, romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din UE

Romanii platesc unul dintre cele mai mari preturi la energie din UE raportat la puterea de cumparare, costuri superioare fiind suportate doar de germani, portughezi, ciprioti si spanioli, in timp ce preturile.

FOTO: Cele mai CONTROVERSATE laturi ale lui ADOLF HITLER. Ce nu ne povestesc cartile de istorie

Adolf Hitler este unul dintre cele mai controversate personaje istorice din lume. Credintele si opiniile fostului cancelar german au purtat omenirea pe culmile atroce ale celui mai devastator razboi din istorie, in care au fost ucisi peste 60 de milioane de oameni.

Sexul pe bani acum un secol. Cum innebuneau barbatii Mimi Moft, Marie Studenta si Napoleon, cele mai dorite fetite dulci

Stilate, elegante si scolite in strainatate, prostituatele din Bucurestiul interbelic luau mintile barbatilor. Deosebit de frumoase, femeile din linia intai care ofereau placeri pe bani, aveautrecere in cele mai inalte cercuri ale societatii, in special, in lumea politica.

Cele mai scumpe vile istorice aflate la inchiriere

Cele mai scumpe vile scoase la inchirere in Capitala sunt in zone ultracentrale, restaurate si consolitate integral si de obicei cu o arhitectura impunatoare. Va prezentam cateva dintre cele mai scumpe vile istorice scoase la inchiriere pe piata, ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )