Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cele mai grave greseli pe care le faci cu banii tai la orice varsta

Adevărul Adevărul,
Cele mai grave greseli pe care le faci cu banii tai la orice varsta

Toata lumea face greseli cand vine vorba de finantele personale si administrarea banilor. Fie nu economisim indeajuns de mult, fie cheltuim prea mult pe ceva inutil. Totusi, in functie de varsta, aceste greseli se diversifica si se schimba. Care sunt cele mai importante erori pe care le facem de la 20, la 60 de ani?. continuă pe Adevărul

Cele mai grave greseli pe care le faci cu banii tai la orice varsta

Toata lumea face greseli cand vine vorba de finantele personale si administrarea banilor. Fie nu economisim indeajuns de mult, fie cheltuim prea mult pe ceva inutil. Totusi, in functie de varsta, aceste greseli se diversifica si se schimba. Care sunt.

Utile: Un tratament revolutionar combate cele mai grave forme de cancer; Bolile au miros. Vezi daca ai vreo problema de sanatate; Cate fructe e indicat sa mananci zilnic ca sa previi cancerul si bolile de inima?

Cinci metode verificate de a-ti imbunatati dispozitia. Indiferent ca suntem mai temperamentali ori mai calmi, emotiile negative se insinueaza in universul interior. Inflamatia, legatura bolnavicioasa dintre depresie si diabet. Ce au in comun depresia si diabetul? Cercetatorii londonezi anunta ca au dezlegat misterul.

Cinci greseli pe care le faceti dimineata

De obicei, atunci cand va treziti dimineata, tindeti sa faceti totul in graba. De multe ori, micile obiceiuri pe care le aveti dupa ce va dati jos din pat va pot afecta bunastarea pe tot parcursul zilei. In plus, in unele cazuri, rutina de dimineata dauneaza sanatatii. Care sunt cele mai comune greseli pe care le faceti dimineata si cum le puteti remedia?.

Top 15 cele mai frumoase locuri din lume! Trebuie sa le vezi macar o data in viata!

De la celebra Sagrada Familia Barcelona) sau Dunele Lencois Brazilia) si pana la Atlantic Ocean Road Norvegia) ori Pongua Falls Vietnam), iata 15 dintre cele mai frumoase locuri de pe pamant, pe care cu siguranta merita sa le vezi cu ochii tai macar o data in viata!.

Cat de puternic a lovit in 2013 ordonanta publicitatii TV in afacerile si profitul agentiilor care impart banii de reclama

Agentiile care impart banii de publicitate in mass-media din Romania au inregistrat, cu foarte mici exceptii, pierderi masive la nivel de cifra de afaceri si profit in 2013, potrivit datelor de bilant publicate de Ministerul Finantelor. Ordonanta de urgenta prin care guvernul a intervenit in piata de publicitate in primavara anului trecut, eliminand agentiile din circuitul banilor de reclama TV, a facut ca unele agentii sa-si vada profitul evaporat practic, iar altele sa inregistreze scaderi de 40%, 60%, chiar 80% ale cifrelor de afaceri si profitului, intr-o perioada in care, potrivit estimarilor, piata totala de reclama, dar si cea de reclama TV au stagnat.

Cele mai bune aplicatii de alergat pe iOS, Android, Windows Phone si BlackBerry

Cu ocazia lunii MobileFit, cei de la WPCentral au realizat un sondaj pentru a vedea care sunt cele mai bune aplicatii de alergat pe mobile. Desi nu este un eveniment foarte popularizat in tara noastra, acest detaliu conteaza mai putin. Important este ca, la nivel global, luna aceasta este MobileFit, un eveniment menit sa promoveze efortul fizic, preferabil monitorizat de catre un gadget. Cu aceasta ocazie, cei de la WPCentral au intrebat utilizatorii comunitatii Mobile Nations care este cea mai [].

Topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii inregistrate in primul trimestru din 2014: Clasamentul este deschis de Astra Asigurari

Autoritatea pentru Supravegherea Financiara a publicat, joi, topul asiguratorilor care au primit cele mai multe reclamatii in primul trimestru al anului, clasamentul fiind deschis de Astra Asigurari, Euroins si.

NATO a lansat in statele baltice cele mai ample exercitii militare de la alipirea Crimeei la Rusia

NATO a lansat in statele baltice cele mai ample exercitii militare de la alipirea Crieei de Rusia, relateaza Mediafax , care citeaza AFP.

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii de turism din Romania

Perfect Tour si Christian Tour au devenit cele mai mari agentii din Romania, cu afaceri de 206 milioane de lei, respectiv 195 milioane de lei anul trecut, dupa ce in ultimii zece ani topul a fost condus de Happy Tour, care a coborat acum pe locul 3 si.

Echipa Romaniei a luat cele mai multe premii, 21 in total, la Olimpiada Internationala de Limba Rusa

Lotul olimpic al Romaniei a adus tarii, anul acesta, 21 de premii, inclusiv un premiu de excelenta, cele mai multe medalii dintre echipele nationale prezente la cea de-a XIII-a editie a Olimpiadei Internationale de Limba Rusa. Competitia s-a desfasurat in perioada 6-11 iunie, la Moscova.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )