Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai importante institutii de presa din lume au ales sa nu difuzeze imaginile cu Mahomed, in contextul atacului de la Charlie Hebdo

Antena3 Antena3,
Cele mai importante institutii de presa din lume au ales sa nu difuzeze imaginile cu Mahomed, in contextul atacului de la Charlie Hebdo

Cele mai importante institutii de presa din lume, inclusiv publicatiile The Telegraph si The New York Times, agentia de stiri Associated Press si televiziunea CNN, au ales sa nu difuzeze sau sa difuzeze blurat. continuă pe Antena3

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, firma australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de companii, informeaza CNN, potrivit.

Cele mai sigure companii aeriene din lume in 2014. Ati zburat cu ele?

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN.

Mai multe institutii de presa din lume au cenzurat caricaturile Charlie Hebdo cu profetul Mahomed

Unele dintre cele mai importante institutii de presa din lume, intre care ziarele The Telegraph si The New York Times, agentia de stiri Associated Press si televiziunea CNN, au cenzurat difuzarea caricaturilor.

Cele mai periculoase grupari teroriste din lume

Istoria terorismului nu incepe cu perioada contemporana si gruparile radicale din ultimii 100 de ani, dar cele mai periculoase grupari teroriste din lume din prezent par a avea o organizare bine elaborata, care pune probleme autoritatilor din statele care lupta impotriva acestui tip de radicalism.

Raport Ericsson: Cele mai importante tendinte de consum in 2015 - De la robotii domestici la portofelul digital

Anul care abia a inceput are mari sanse sa fie primul in care mai multi oameni vor urmari continut video online decat transmisiuni TV clasice, iar smartphone-urile isi fac loc in tot mai multe capitole ale vietii noastre, arata un raport al Ericsson despre cele mai importante tendinte de consum in 2015. In plus, servicii si produse care nu demult pareau desprinse din filme SF sunt astazi acceptate usor si multi cred ca ele vor fi disponibile publicului larg pana in 2020, mai arata raportul realizat din opiniile a peste 5. 000 de utilizatori de smartphone-uri din cele mai mari orase ale lumii.

Agenda politica a lumii in 2015: care sunt cele mai importante alegeri de pe glob

Alegerile din 2015 aduc in prim-plan cateva batalii electorale dinamice, care in unele cazuri pregatesc terenul pentru provocari mai importante care vor veni in 2016. Iata care sunt cele mai importante alegeri din acest an, cu potential de a influenta.

Topul celor mai sigure companii aeriene din lume in 2014

Cea mai sigura companie aeriana din lume ramane, in continuare, compania australiana Qantas, potrivit site-ului de specialitate AirlineRatings. com, care monitorizeaza 449 de firme, relateaza CNN. Dintre cele 449.

FOTO Neagu, cel mai bun inter stanga din lume. Echipa de vis a anului 2014

Handbalista Cristina Neagu a fost desemnata cel mai bun inter stanga din lume si a fost la un pas sa castige si titlul in cadrul unei anchete in care titlul de jucatoarea anului 2014 i-a fost acordat norvegiencei Heidi Loke.

CES Las Vegas Sony lanseaza platforma Android TV si aduce cel mai subtire televizor 4K din lume

Sony adopta pe scara larga sistemul de operare Android in gama sa de televizoare smart, lanseaza un nou procesor pentru ele, iar intre modelele prezentate se numara si cel mai subtire TV 4k din lume 4,9 mm in unghiul cel mai mic).

Cat te costa examenul Cambridge. Tot ce trebuie sa stii despre cele mai importante atestate de limba engleza

Un atestat Cambridge de limba engleza are valabilitate nelimitata, in timp ce IELTS sau TOEFL sunt valabile pentru numai doi ani de zile. IELTS este atestatul de limba preferat de companii si universitati din toata lumea fiindca valabilitatea este.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )