Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiile Peoples Choice 2015: Supereroii au castigat cele mai importante distinctii

Adevărul Adevărul,
Premiile Peoples Choice 2015: Supereroii au castigat cele mai importante distinctii

Robert Downey Jr, Jennifer Lawrence si Ben Affleck au fost actorii care au triumfat la gala Premiilor Peoples Choice 2015, la categoria dedicata filmului, evidentiind supereroii pe care ii joaca in pelicule precum Omul de Otel, Jocurile Foamei si Batman vs. Superman. continuă pe Adevărul

Agenda politica a lumii in 2015: care sunt cele mai importante alegeri de pe glob

Alegerile din 2015 aduc in prim-plan cateva batalii electorale dinamice, care in unele cazuri pregatesc terenul pentru provocari mai importante care vor veni in 2016. Iata care sunt cele mai importante alegeri din acest an, cu potential de a influenta.

Cum s-au imbracat vedetele la Peoples Choice Awards

De la Kristen Bell sau Portia de Rossi si pana la Kat Dennings ori Sarah Hyland, iata ce tinute au afisat starurile pe covorul rosu seara trecuta, cu ocazia galei Peoples Choice Awards 2015! .

Ei sunt castigatorii Peoples Choice Awards 2015!

Peoples Choice Awards da startul sezonului de premii in Statele Unite, iar la gala desfasurata aseara la Los Angeles au fost premiate nume importante din showbiz precum Robert Downey Jr, Jennifer Lawrence, Ed Sheeran, Taylor Swift sau Ben Affleck.

Peoples Choice Awards: Vedete bine imbracate pe covorul rosu (Galerie foto)

S-au straduit sa apara cat mai bine la gala Peoples Choice Awards, iar eforturile le-au fost rasplatite.

Vedete prost imbracate la Peoples Choice Awards (Galerie foto)

Nu exista gala la care starurile sa fie toate admirate. Asa s-a intamplat si la ceremonia Peoples Choice Awards, care a avut loc in Los Angeles.

Cele mai bune diete in 2015: DASH, TLC si Mayo Clinic, in top trei cele mai eficiente cure de slabire

Cele mai bune diete in 2015. Dieta DASH este considerata cea mai buna dieta din lume, pentru al cincilea an consecutiv. Dash este un regim alimentar bogat in legume, cereale integrale si produse lactate si continut scazut de grasimi, care determina o scadere a tensiunii arteriale fara administrarea de medicamente.

Raport Ericsson: Cele mai importante tendinte de consum in 2015 - De la robotii domestici la portofelul digital

Anul care abia a inceput are mari sanse sa fie primul in care mai multi oameni vor urmari continut video online decat transmisiuni TV clasice, iar smartphone-urile isi fac loc in tot mai multe capitole ale vietii noastre, arata un raport al Ericsson despre cele mai importante tendinte de consum in 2015. In plus, servicii si produse care nu demult pareau desprinse din filme SF sunt astazi acceptate usor si multi cred ca ele vor fi disponibile publicului larg pana in 2020, mai arata raportul realizat din opiniile a peste 5. 000 de utilizatori de smartphone-uri din cele mai mari orase ale lumii.

CES 2015 Galaxy E5 si Galaxy E7 sunt cele mai noi smartphone-uri Samsung

Desi au promis ca vor lansa mult mai putine telefoane anul acesta, la CES 2015, cei de la Samsung au anuntat noile modele Galaxy E5 si Galaxy E7. Desi profitul sud coreenilor s-a dus semnificativ in jos in 2014 fata de anii anteriori, cei de la Samsung nu rezista tentatiei de a lansa noi modele [].

Cele mai elegante coafuri ale anului

David Beckham, fost jucator de fotbal si ducesa Catherine de Cambridge sunt personalitatile cu cele mai elegante coafuri ale anului 2015, potrivit unei noi cercetari, informeaza contactmusic. com. Conform sursei citate, David Beckham, cantaretul Michael Buble si actorul de comedie Russell Brand sunt dovada ca barbatii arata cel mai bine la varsta de 39 de ani.

Cele mai cautate limbi straine pe piata muncii din Romania. Combinatia care asigura succesul unui CV

Cele mai cautate limbi straine. Cunostintele de limba engleza la angajare au devenit o necesitate, in special in companiile multinationale. La mare cautare in anul 2015 este insa limba germana, ceruta de tot mai multi angajatori. Sa vorbesti engleza fluent si sa stii bine engleza si franceza te scoate din multime. Astfel iti sporesc sansele sa fii angajat si sa primesti un salariu competitiv, spune Gerge Butunoiu, specialist in recrutare.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )