Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai importante evenimente care vor face agenda publica la Iasi in anul 2015

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante evenimente care vor face agenda publica la Iasi in anul 2015

Administratia publica din Iasi se afla intr-o relatie din ce in ce mai tensionata cu societatea civila din capitala Moldovei. Din acest motiv, este de asteptat sa sara scantei si in cursul anului 2015, in legatura cu cel putin doua probleme. continuă pe Adevărul

Cele mai importante evenimente care ii asteapta pe clujeni in 2015

Evenimentele care se vor organiza in 2015 datorita Capitalei Europene a Tineretului vor aduce si mai multi turisti in inima Ardealului, oras unde administratia locala mai are inca de finalizat proiectele care trebuiau terminate in 2014. Tot in 2015 va incepe procesul fostului presedinte al Consiliul Judetean Cluj, Horea Uioreanu.

Cele mai importante evenimente care ii asteapta pe clujeni in 2015. Va incepe procesul fostului presedinte al CJ Cluj, Horea Uioreanu

Evenimentele care se vor organiza in 2015 datorita Capitalei Europene a Tineretului vor aduce si mai multi turisti in inima Ardealului, oras unde administratia locala mai are inca de finalizat proiectele care trebuiau terminate in 2014. Tot in 2015 va incepe procesul fostului presedinte al Consiliul Judetean Cluj, Horea Uioreanu.

Cele mai importante evenimente asteptate in 2015 pentru judetul Alba

Anul 2015 se anunta pozitiv pentru judetul Alba cel putin din punct de vedere a unor investitii publice initiate in 2014. Este vorba, in primul rand, despre proiectul autostrazii Sebes - Turda, care va face legatura intre autostrazile Transilvania si Orastie Sibiu. De asemenea, se anunta continuarea investitiilor Daimler de la Sebes si Cugir, dar si o decizie finala pentru proiectul Rosia Montana.

Cele mai importante evenimente din Bucuresti in 2014: proteste, scandaluri cu iz penal si proiecte de infrastructura finalizate dupa ani buni

Anul care tocmai se incheie a fost unul zbuciumat pentru politicienii din Bucuresti, dar si pentru locuitorii orasului. Pe tot parcursul anului au avut loc scandaluri, proteste, dar si o serie de evenimente care au strarnit controverse in Capitala. Adevarul va prezinta principalele evenimente care au captat atentia in anul care tocmai se incheie in Bucuresti.

Top 30 cele mai importante evenimente ale anului 2014 in tenis: Finala Simonei Halep de la Roland Garros, pe primul loc

Victorii, meciuri epice, performante neasteptate, eroi noi, dar si surprize neplacute, dezamagiri, iesiri din prim-plan, controverse. Anul 2014 nu ne-a lasat o clipa de repaus. In cele ce urmeaza, recapitularea celor mai importante momente din anul pe care il lasam in urma.

Retrospectiva anului 2014 cele mai importante evenimente si lansari din lumea tehnologiei

Anul 2014 a fost unul foarte interesant pentru industria tehnologiei. Playtech ti-a pregatit un scurt rezumat al celor mai importante vesti din IT de anul trecut. Anul trecuta fost marcat de achizitii importante, de amenintari la adresa intimitatii internautilor, de pericole informatice fara precedent, dar si de lansari spectaculoase. 2014 a fost anul ceasurilor inteligente si al dronelor, al ecranelor curbate si al Internet of Things. A fost un an marcat de termeni precum cloud sau spionaj cibernetic si wearable.

Cele mai importante evenimente din judetul Gorj din anul 2014: anchete penale de rasunet, performante sportive si Oscarul in turism

Anul 2014 a fost pentru gorjeni plin de evenimente. Cel mai important a fost deschiderea mall-ului din Targu Jiu, primul centrul comercial de acest fel. Echipa de baschet Energia a produs o mare surpriza, castigarea Cupei Romaniei. De asemenea, unii dintre cei mai importanti gorjeni au fost trimisi in judecata si condamnati.

Retrospectiva anului 2014. Care au fost cele mai importante evenimente din anul care se incheie, la Sibiu

2014 a fost un an plin pentru Sibiu. Orasul a dat noul presedinte al Romaniei, presedintele Consiliului Judetean Sibiu a fost condamnat in prima instanta, iar de la Sibiu la Deva se circula doar pe autostrada dupa inaugurarea lotului 3 din Orastie-Sibiu. 2014 este si anul in care un milionar al Sibiului s-a sinucis si un altul a fost arestat, dar si anul unei cumplite tragedii aviatice soldate cu 9 morti.

Cele mai imprtante evenimente din anul 2015 din judetul Gorj

Construirea unei fabrici de cablaje auto, a noului stadion si intrarea in patrimoniul UNESCO a Ansamblului Monumental Calea Eroilor reprezinta cele mai importante evenimente care ar urma sa aiba loc in anul 2014.

2014, unul dintre cei mai importanti ani politici de dupa Revolutie: Vezi care au fost cele mai importante evenimente

Anul 2014 a fost unul extrem de incarcat din punct de vedere politic. Arestarile, demisiile din guvern, alegerile prezidentiale, aliantele politice esuate, tavalugul DNA, promisiunile politicienilor, sunt doar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )