Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai importante universitati cer DEPOLITIZAREA TOTALA. Ce propuneri concrete au rectorii

B1 B1,
Cele mai importante universitati cer DEPOLITIZAREA TOTALA. Ce propuneri concrete au rectorii

Reprezentantii universitatilor din Consortiul Universitaria, reuniti la Cluj-Napoca, au solicitat depolitizarea totala a conducerii Consiliului National al Rectorilor CNR), astfel incat membrii acesteia. continuă pe B1

Rectorii universitatilor cer depolitizarea totala si vor sa fie implicati n elaborarea noii legi a Educatiei

Rectorii universitatilor din Consortiul Universitaria au discutat, la Cluj-Napoca, despre necesitatea adoptarii unor masuri privind calitatea invatamantului superior, finantarea acestuia, necesitatea reevaluarii scolilor doctorale si a criteriilor de clasificare a universitatilor, si au cerut depolitizarea totala a conducerii Consiliului National al Rectorilor, scrie news. ro.

Dan Puric, despre unul dintre cele mai importante roluri: Acolo a fost un transfer de putere

Dan Puric a vorbit la emisiunea De-a Viata Ascunselea despre Mihai Eminescu si despre momentul in care a interpretat rolul marelui poet. Mihai Eminescu este unicat. El intra in suita marilor.

Curiozitati despre cele mai cunoscute branduri din lume. De unde provine numele firmei de haine Nike

Va prezentam zece curiozitati referitoarele la cateva dintre cele mai importante branduri din lume, fie ca e vorba de firme celebre din domeniul IT, alimentar sau vestimentar.

Utile: Toxiinfectia alimentara si indigestia. Cum stam departe de aceste afectiuni n vacanta; Cele mai sanatoase tipuri de carne recomandate de nutritionisti; Cum sa fii fericit: cele mai eficiente trucuri

4 alimente care afecteaza sanatatea inimii in ziua de azi, ai impresia ca orice mananci te imbolnaveste. Exista tot felul de mituri legate de alimentatia sanatoasa, iar cele mai multe dintre. Mobilier standard sau mobila la comanda? Amenajarea casei presupune timp, nervi de otel si un buget care sa poata sustine toate dorintele pe care vrei sa le pui in aplicarea. Alegerea.

Cele mai spectaculoase palarii de la Royal Ascot 2018

Invitatele prestigiosului eveniment Royal Ascot din Marea Britanie au impresionat prin tinute vestimentare elegante si palarii fantezie spectaculoase. Iata cateva din cele mai interesante aparitii.

FOTO Cum poate economisi un roman 60% din pretul biletelor la cele mai populare atractii turistice din Dubai

Turistii romani care vor sa mearga in Dubai au posibilitatea de a vizita cele mai atractive obiective turistice la preturi reduse, datorita unor noi facilitati puse la punct de Departamentul de Comert si Turism din Dubai.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Cele mai spectaculoase 3 cascade din lume FOTO

Vanatorii de cascade vor fi raspatiti cu cele mai impresionante imagini daca decid sa-si puna pe lista urmatoarelor destinatii 3 obiective ce aduna milioane de vizitatori in fiecare an. Afla care sunt lunile perfecte pentru vizitarea acestora.

Revolutia preturilor la eMAG. Cele mai tari oferte la televizoare

Revolutia preturilor. Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Cele mai bizare descoperiri arheologice. Istoricii ridica si acum din umeri si sunt incapabili sa le explice in totalitate

Istoricii au fost pusi in dificultate in nenumarate randuri dupa descoperirile unor ruine apartinand unor civilizatii disparute in zorii istoriei sau a unor obiecte vechi absolut surprinzatoare gasite, de cele mai multe ori, intamplator.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )