Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cele mai loiale zodii in dragoste. Ele iti sunt alaturi, la bine si la rau, pe viata. Racii, familistii horoscopului

Adevărul Adevărul,
Cele mai loiale zodii in dragoste. Ele iti sunt alaturi, la bine si la rau, pe viata. Racii, familistii horoscopului

In dragoste, aceste zodii se remarca prin fidelitate, loialitate si capacitatea de a fi alaturi persoanei iubite la bine si la rau. Printre ele, zodia Rac, cea care este o familista prin definitie. Daca ai acasa un Rac, ai grija de el ca de ochii din cap. Nici Taurii nu sunt de neglijat. continuă pe Adevărul

GABRIEL DUMITRASCU, FOST PRESEDINTE RADET: Sistemele centralizate de termoficare - cele mai eficiente in alimentarea marilor aglomerari urbane

Sistemele centralizate de termoficare sunt cele mai eficiente in ceea ce priveste alimentarea cu energie terminca a marilor aglomerari urbane, insa ele nu sunt pretabile oriunde si in orice conditii, potrivit declaratiilor facute, ieri, de fostul presedinte RADET, Gabriel Dumitrascu, in cadrul conferintei de lansare a raportului realizat de Expert Forum EFORUM) privind sistarea sistemului de termoficare din Capitala.

Top 5 cele mai bune cazinouri din Romania Europa pe care nu trebuie sa le ratezi

Esti pregatit sa iti faci bagajele si sa descoperi noi parti ale lumii, dar in acelasi timp esti interesat sa afli care sunt cele mai bune cazinouri din Romania dar si din alte parti ale Europei? Daca raspunsul este DA, atunci te invitam sa citesti randurile de mai jos.

FIICA lui ION TIRIAC face show cu POZELE SALE FIERBINTI! Ioana, una dintre cele mai SEXY femei (FOTO INCENDIAR)

La doar 22 de ani, Ioana este una dintre cele mai sexy fete de celebritati! GALERIE FOTO ADIO, LAURENTIU REGHECAMPF! ANAMARIA PRODAN A LUAT DECIZIA RADICALA! GATA, A FUGIT DE ACASA GALERIE FOTO) Tatal.

Una dintre cele mai mari companii din IT concediaza sute de angajati

Una dintre cele mai mari companii de roboti software, fondata in Romania de antreprenorul Daniel Dines, a anuntat ca va face concedieri pentru sustinerea vitezei de munca.

Imaginea dezolanta a latrinei din fundul curtii, folosita de politistii uneia dintre cele mai bogate comune din Prahova

Grupul sanitar al postului de politie din Paulesti, una dintre cele mai bogate comune din judetul Prahova, a ajuns de rasul lumii, dupa ce mai multe imagini au aparut in presa locala.

FCSB ramane fara casa. Concertul uneia dintre cele mai mari cantarete ale lumii trimite echipa in provincie

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului viitor, cel al lui Celine Dion, se va suprapune cu perioada meciurilor din preliminariile pentru cupele europene.

Moscova crede in Big Brother: Vladimir Putin si locotenentii sai pun la punct unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video

Una dintre cele 10 reguli de baza pentru spionii occidentali care voiau sa se infiltreze in Moscova, in perioada Razboiului Rece, nu privi inapoi pentru ca nu esti niciodata singur este astazi mai actuala ca oricand, singura diferenta fiind aceea ca nu e vorba doar despre straini, ci si despre 12,6 milioane de locuitori ai capitalei Rusiei. Capitala dispune de unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video din lume, care va fi dotat acum cu un software performant de recunoastere faciala.

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

PSRM si ACUM au cele mai multe mandate in CMC

Dupa alegerile locale generale din 20 octombrie, Partidul Socialistilor si Blocul electoral ACUM au cele mai multe mandate in Consiliul municipal Chisinau. Conform rezultatelor preliminare, PSRM va avea 22 de mandate de consilier, iar ACUM 19, transmite IPN cu referire la alegeri. md.

Alegeri locale in Republica Moldova: Socialistii au castigat in cele mai multe raioane

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) a castigat alegerile locale de duminica in cele mai multe raioane, conform datelor publicate de Comisia Electorala Centrala CEC).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )