Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cele mai misterioase femei din istorie

Adevărul Adevărul,
Cele mai misterioase femei din istorie

Cele mai misterioase femei din istorie. Cleopatra, Elisabeta Bathory, Mata Hari sau Fanny Kaplan sunt femei care au fost subiectul multor controverse, despre acestea fiind scrise numeroase carti sau devenind subiect de film. continuă pe Adevărul

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antony si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antony si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antoniu si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antoniu si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

FOTO Eclipsa peste sanctuarele dacilor. Cum s-a vazut fenomenul astronomic in Sarmizegetusa Regia, unul dintre cele mai misterioase locuri ale Hunedoarei

Sarmizegetusa Regia a oferit astazi o priveliste impresionanta turistilor care au ales fosta capitala a Daciei, din Muntii Orastiei, pentru a asista la eclipsa solara. Si celelalte cetati dacice au fost destinatii ideale pentru calatorii interesati de fenomene astronomice.

Cele mai fericite state din lume

Cele mai fericite state din lume sunt cele slab dezvoltate sau cele cu o economie puternica si unde libertatea e respectata? Aceasta e o intrebare esentiala in momentul in care sunt analizate studiile referitoare la gradul de fericire a oamenilor din ultimii ani.

Cele mai frumoase locuri din Cluj - Napoca. Farmecul unui oras in 10 ipostaze

Daca vreti sa explorati nordul Romaniei incepeti de la Cluj, un oras medieval renascut datorita spiritului creativ al locuitorilor, spunea reporterul englez Charlie Ottley, in partea a treia a documentarului Wild Carpathia. Noi va spunem care sunt cele mai frumoase locuri din Cluj - Napoca.

Care sunt cele mai fericite state din Europa. Ce loc ocupa Romania

Cetatenii danezi recent pensionati sunt cei mai fericiti europeni, in timp ce la polul opus se afla pensionarii bulgari cu varste peste 75 de ani. Romanii se afla la jumatatea clasamentului, arata un studiu Eurostat publicat vineri, de Ziua Internationala a Fericirii.

Cele mai frumoase garduri din fier forjat

Cele mai frumoase garduri de fier forjat. imprejmuirea unei curti cu poarta si gard din fier forjat este o optiune moderna adoptata de multi romani.

Alerta: Suprafata banchizei arctice din aceasta iarna, la cel mai scazut nivel din istorie

Suprafata maximala a gheturilor din zona Oceanului Arctic a inregistrat in acest an cel mai scazut nivel al sau pe timpul iernii de la debutul observatiilor stiintifice din satelit, realizate pentru prima data in 1979, au anuntat joi cercetatorii de la.

Cele mai ispititoare muze din literatura: Doamna aleasa a inimii lui Sadoveanu o tanara cu 40 de ani mai tanara

Despre pasiunile amoroase ale scriitorilor romani, cele care au inspirat si nascut personaje celebre in literatura, se pot scrie volume intregi. Mihail Sadoveanu a dedicat un volum de poezii tinerei sale iubite, iar o frumoasa evreica a devenit multiplu personaj literar in operele a trei nuvelisti.

Cele mai ispititoare muze din literatura: Doamna aleasa a inimii lui Sadoveanu o tanara cu 40 de ani mai tanara, Lydia frumoasa care a pus pe jar trei scriitori

Despre pasiunile amoroase ale scriitorilor romani, cele care au inspirat si nascut personaje celebre in literatura, se pot scrie volume intregi. Mihail Sadoveanu a dedicat un volum de poezii tinerei sale iubite, iar o frumoasa evreica a devenit multiplu personaj literar in operele a trei nuvelisti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )