Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antoniu si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

ADPM ADPM,
Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antoniu si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antoniu si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! . continuă pe ADPM

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antony si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antony si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

Cele mai interesante documentare din 2015

Cele mai interesante documentare din 2015. Considerate o alternativa la peliculele de actiune sau de comedie, documentarele reprezinta o buna modalitate de intelegere a unor evenimente cu ajutorul actorilor direct implicati. Anul 2015 are de oferit o serie de documentare interesante, pe teme variate, care pot multumit orice telespectator dornic de a intelege fenomene mai mult sau mai putin cunoscute.

INFOGRAFIC: TOP 4 Smartphone-uri cu cele mai bune baterii din lume

In lume exista, pana in acest moment, cateva modele de telefoane inteligente cu baterii mai mari de 5. 000 de mAh. Mai mult decat atat, avem telefone cu doua baterii sau care se incarca solar.

Cele mai poluate orase din Europa

Cele mai poluate orase din Europa. Problema poluarii nu ocoleste continentul european, pe cuprinsul acestuia putand fi intalnite atat orase din Vest care se confrunta cu un nivel ridicat al acestui fenomen, dar si asezari urbane din Est.

Cea mai scumpa aplicatie din istorie e la fel de populara ca Facebook si YouTube pe Android

Anul trecut, Facebook a achizitionat Whatsapp cu 19 miliarde de dolari, o suma nu tocmai modesta. Totusi, faptul ca aplicatia numara un miliard de descarcari justifica investitia. WhatsApp este a doua aplicatie dupa Facebook, care nu este creata de Google si care depaseste acest numar de descarcari, doar pe Android. De la Google, aplicatii precum [].

Numar record de angajati in Marea Britanie. Rata somajului a atins cel mai scazut nivel din 2008

Piata fortei de munca din Marea Britanie a continuat sa se imbunatateasca in perioada noiembrie 2014 - ianuarie 2015, numarul angajatilor ajungand la cel mai ridicat nivel din istorie, transmite BBC.

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor. Traditionalul vals nuptial, executat corp la corp de proaspetii insuratei, nu mai este pe primul loc in topul preferintelor acestora, care opteaza acum pentru pasi de dans mai indrazneti.

Cele mai frumoase culori pentru living

Spatiul in care familia se strange cel mai des, in afara de bucatarie, este livingul. Tocmai de aceea este importanta culoarea aleasa pentru a zugravi peretii, nuanta care trebuie sa fie nu numai in pas cu tendintele, ci si potrivita cu mobilierul. Va aratam cateva dintre cele mai frumoase culori pentru living.

Cele mai interesante conturi de Instagram despre calatorii! Trebuie sa le urmaresti!

Fie ca esti pasionat de calatorii si doresti sa-ti planifici urmatoarea vacanta, fie ca din cand in cand ai nevoie sa calatoresti macar cu gandul, acestea sunt conturile de Instagram pe care trebuie sa le urmaresti! .

Oficial: Cele mai ample exercitii militare ale Norvegiei nu reprezinta o amenintare pentru Rusia

In ultimele 10 zile, Norvegia a sustinut cele mai ample exercitii militare din ultimele decenii, in regiunea nordica Finmark. Norvegia a suspendat orice tip de colaborare militara cu Moscova in martie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )