Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai murdare locuri din avion. Toaleta se numara tocmai pe locul al treilea

Adevărul Adevărul,
Cele mai murdare locuri din avion. Toaleta se numara tocmai pe locul al treilea

Avioanele nu sunt cele mai curate locuri din lume. Sute de pasageri petrec ore intregi in spatii restranse. Acestia mananca, dorm, stranuta, folosesc baia si imprastie bacterii peste tot, iar avioanele nu sunt intotdeuna curatate dupa fiecare zbor. in mod surprinzator, desi wc-ul, in special butonul prin intermediul caruia tragem apa, se numara printre cele mai murdare locuri, nu este suprafata cu cei mai multi microbi. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Letonia si Estonia. Destinatii europene pitoresti, care ofera tot ce isi poate dori un turist

Cele mai frumoase locuri din Letonia si Estonia. Estonia si Letonia se numara printre cele mai frumoase destinatii europene, care incep sa fie descoperite si de turistii romani. Au orase vechi superbe, castele medievale, parcuri naturale salbatice si plaje izolate.

Sunt mai murdare decat toaleta. Cele mai mizerabile locuri dintr-un avion

Avioanele nu sunt cele mai curate locuri din lume. Sute de pasageri petrec ore intregi in spatii restranse. Acestia mananca, dorm, stranuta, folosesc baia si imprastie bacterii peste tot, iar avioanele.

EXCLUSIV Cine a castigat si care este pretul obtinut de autoritatile romane in negocierile pentru cele mai scumpe medicamente din lume, care vindeca hepatita C

Primul medicament care vindeca hepatita C, o boala anterior nevindecabila, a fost aprobat in Uniunea Europeana cu aproape doi ani in urma. Ulterior au aparut alte trei combinatii terapeutice care vindeca aceasta boala, dar care se numara in acelasi timp printre cele mai scumpe medicamente din lume. In Romania, autoritatile au inceput in primavara lui 2015 negocierile pentru a putea achizitiona aceste medicamente la un pret mai scazut decat cel de catalog. In competitie au intrat patru companii si, conform informatiilor HotNews, oferta castigatoare apartine companiei britanice Abbvie. Pretul obtinut de autoritatile romane este insa foarte important, deoarece de el depinde cati din cei aproximativ 16. 000 de romani diagnosticati cu aceasta boala vor fi tratati.

In sfarsit, se contureaza si restructurarea in sectorul public. In utimele 12 luni, cele mai multe locuri de munca evaporate au fost in unitati controlate de Stat

Invatamantul este sectorul economic care a pierdut in ultimele 12 luni peste 3600 de locuri de munca, urmat de cel al extractiei petrolului si gazelor, unde s-au pierdut 3100 de locuri de munca, aproape la fel de mult ca in productia de energie, de unde s-au evaporat alte 3000 de posturi. Majoritatea posturilor din industria extractiva care au disparut au fost la companii la care Statul este actionar in extractie, 3 din 4 salariati lucreaza in firme la care Statul e actionar si doar unul la privat). In invatamant, proportia e de 82% la Stat si restul la privat.

Cele mai frumoase statiuni din Republica Moldova

Sanatoriile de relaxare si tratament din Republica Moldova sunt amplasate in locuri pitoresti, unde sunt create conditii bune de recuperare. Cele mai frumoase statiuni din Republica Moldova se afla in Vadul lui Voda, raionele Calarasi, Camenca, Cahul si Dubasari.

GALERIE FOTO. Omul cu cele mai mari talpi si omul cu cei mai multi dinti. Ce recorduri au fost inscrise in Guiness Book 2016

Barbatul cu cele mai mari talpi din lume, cel mai inalt cuplu casatorit, omul cu cei mai multi dinti, dar si cel mai mare cart pentru hot dog si cele mai mari cizme de cowboy, sunt cateva dintre noile recorduri inscrie in editia Guiness Book 2016.

Viata dincolo de gratiile uneia dintre cele mai periculoase inchisori din lume: locul unde gardienii nu intra de frica criminalilor

Fetele si trupurile clanului Mara Salvatrucha din El Salvador sunt acoperite de tatuaje, marturie a crimelor comise. Criminali, traficanti de droguri si de arme, membrii periculoasei gasti sunt atat de temuti incat nici macar politistii pusi sa ii pazeasca nu intra in inchisoarea in care sunt prizonieri, transformata in a doua lor casa.

Topul tarilor cu cele mai mari salarii: SUA, in fruntea clasamentului

Statele Unite, Luxemburg, Elvetia si Australia se numara printre tarile cu cele mai mari salarii la final de an pentru angajati, informeaza B1 TV. Oamenii care lucreaza in aceste state raman cu cei mai multi.

VIDEO Imagini din avion cu autostrazile A1 Lugoj - Deva (loturile 3 si 4) si A10 Sebes - Turda

Doua noi filmari din avion cu autostrazile in constructie A1 Lugoj - Deva Lot 3 si Lot 4 si A10 Sebes - Turda au fost publicate de membrii Asociatiei Pro Infrastructura API). Noile inregistrari arata avansul lucrarilor pe anumite portiuni si surprind zonele pe care deja s-a turnat asfalt, precum si punctele unde sunt in constructie lucrari de arta precum poduri si pasaje. Cele doua autostrazi au termen de finalizare in 2016.

Cele mai dese 10 minciuni ale femeilor, in cuplu

Desi se spune ca barbatii mint mai mult, femeile sunt si ele la fel de specialiste. Iata cele mai dese minciuni pe care femeile le spun in relatia de cuplu. Imi place familia ta Femeile au abilitatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )