Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai neobisnuite legi. Tarile in care mancatul sau exprimarea afectiunii in public pot fi pedepsite cu inchisoarea

Antena3 Antena3,
Cele mai neobisnuite legi. Tarile in care mancatul sau exprimarea afectiunii in public pot fi pedepsite cu inchisoarea

Exprimarea afectiunii in public, folosirea gumei de mestecat sau mancatul in public pot fi pedepsite cu aspre amenzi sau chiar cu inchisoarea in anumite tari. Daca va ind. continuă pe Antena3

Cele mai neobisnuite legi: in ce tari mancatul sau exprimarea afectiunii in public pot fi pedepsite cu inchisoarea

Exprimarea afectiunii in public, folosirea gumei de mestecat sau mancatul in public pot fi pedepsite cu aspre amenzi sau chiar cu inchisoarea in anumite tari.

Donald Trump ameninta ca taie ajutoarele pentru tarile care voteaza la ONU impotriva deciziei sale de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului

Presedintele american Donald Trump a amenintat miercuri ca va taia ajutoarele financiare pentru tarile care vor vota in favoarea unui proiect de rezolutie a Organizatiei Natiunilor Unite care condamna decizia sa de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului, scrie Reuters.

Cele mai populare dimensiuni de jante auto

Jantele sunt o componenta importanta a oricarui autoturism,8237; 8236;rolul lor fiind atat tehnic cat si estetic. 8237; 8236;Majoritatea soferilor insa trec cu vederea primul rol si se axeaza doar pe roul estetic. 8237; 8236;Prin urmare,8237; 8236;procesul de alegere al unei jante se axeaza de cele mai multe ori doar pe modul in care arata o janta si daca este placuta ochiului. 8237; 8236;Se trece cu vederea insa aspectul tehnic,8237; 8236;care este mai important decat cel estetic.

Start Up Nation 2017: Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte pentru antreprenori (oficial)

Banca Transilvania a aprobat cele mai multe credite-punte antreprenorilor care s-au calificat la ajutoarele nerambursabile de la stat de maximum 200. 000 de lei prin parogramul Start Up Nation 2017, potrivit informatiilor oficiale comunicate, miercuri, de ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Cele mai aberante superstitii ale romanilor. De ce erau deschise usile casei celor care zaceau pe patul de moarte

Viata spirituala a romanilor a fost dominata de nenumarate credinte si superstitii, care de-a lungul timpului au atras mirarea calatorilor straini. Superstitiile amestecate cu franturi din invataturile religioase ale Bisericii explicau cele mai necazurile, norocul, bolile si moartea.

Fondul Proprietatea, reactie dura despre mutilarea legislatiei privind guvernarea corporativa: Un nou val de baieti destepti, prieteni ai coalitiei de guvernare, va ajunge sa controleze unele dintre cele mai valoroase companii de stat

Fondul Proprietatea se arata ingrijorat de modul in care coalitia guvernamentala se afla pe o cale clara de a ingropa legislatia privind guvernanta corporativa, se arata intr-un punct de vedere transmis redactiei. Daca acest proces legislativ va continua fara intrerupere, un nou val de baieti destepti, prieteni ai coalitiei de guvernare, va ajunge sa controleze unele dintre cele mai valoroase companii de stat din tara, mai transmite Fondul Proprietatea.

Efectele singuratatii asupra oamenilor. Cele mai singure persoane sunt casatorite si sunt inconjurate de numerosi oameni

Dupa numeroase studii, oamenii de stiinta au constatat ca adultii in varsta nu sunt neaparat cei mai singuri dintre noi. Rezultatele cercetarilor au aratat ca cele mai multe persoane care se simt singure sunt adolescenti si tineri, multi dintre ei fiind casatoriti si chiar inconjurati de prieteni.

Cele mai ghinioniste persoane din zodiac. Vezi daca te numeri printre ele

Unele persoane isi cauta norocul toata viata si tot nu dau de el. S-ar parea ca totul tine de semnul zodiacal care te guverneaza. Iata care sunt cele mai ghinioniste persoane ale.

Politic show: Ion Iliescu a ajuns la spital;Cele mai emotionante declaratii ale lui Dragnea despre politicienii pe care i-a distrus;Parlamentul fast-forward

Presedintele Iohannis in cautarea unei punti intre Vest si Est. Asistam la o ruptura profunda care nu se raporteaza la resurse bugetare decat in plan secundar. E un subiect care priveste viitorul civilizatiei europene si fata de care. Ambasadorii UE au criticat dur modificarile la legile Justitiei si la Codul Penal intr-o intalnire cu un ministru PSD. Romania pierde un loc important la ONU. Modificarile la legile Justitiei si la Codurile Penale i-au facut pe.

FOTO Ororile din lagarele staliniste. Cele mai odioase pedepse aplicate dusmanilor poporului, ilustrate in desenele unui fost gardian

O serie de ilustratii realizate si publicate de un fost gardian al inchisorilor Uniunii Sovietice din vremea dictatorului Stalin infatisau ororile la care au fost supusi milioane de oameni considerati dusmani ai poporului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )