Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cele mai profitabile culturi de plante medicinale

Adevărul Adevărul,
Cele mai profitabile culturi de plante medicinale

Cele mai profitabile culturi de plante medicinale din Romania s-au dovedit a fi in ultimii ani cele de lavanda, de catina, goji, aronia si de macese. Plantele medicinale au inceput sa fie foarte cautate si pe piata romaneasca, insa ele se bucura de un adevarat succes pe pietele europene datorita cererii mari din partea jucatorilor din industria farmaceutica. Adevarul va prezinta care sunt cele mai profitabile culturi de plante medicinale. continuă pe Adevărul

Record de venituri pentru cele mai bogate cluburi de fotbal din lume

Cele mai bogate 20 de cluburi din lume au avut venituri totale de 6,2 miliarde de euro in sezonul 2013/2014, stabilind un record, potrivit unui studiu anual dat publicitatii de Deloitte, informeaza.

Romani care au gasit cele mai profitabile afaceri, cu bani putini: aurul mov de la Vaslui, Caprele Irinucai au innebunit Vestul, turism ca-n Epoca de Aur la Sibiu

Tineri, batrani, profesori sau studenti - multi se gandesc cum sa puna pe picioare o afacere profitabila. Adevarul va prezinta astazi povestile celor mai de succes afaceristi ai Romaniei.

Licoarea care i-a innebunit pe nemti. Palinca Tramuta, ambasadorul Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa

Palinca Tramuta este ambasadorul Bihorului la Targul Verde de la Berlin. Nemtii stau la rand pentru un produs suta la suta romanesc, iar Florian Chise este singurul reprezentant al Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa. isi prezinta cu mandrie licoarea pe care o produce de zeci de ani si care a reusit sa-i innebuneasca pe vizitatori.

Licoare care i-a innebunit pe nemti. Palinca Tramuta, ambasadorul Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa

Palinca Tramuta este ambasadorul Bihorului la Targul Verde de la Berlin. Nemtii stau la rand pentru un produs suta la suta romanesc, iar Florian Chise este singurul reprezentant al Bihorului la unul dintre cele mai mari targuri de produse traditionale din Europa. isi prezinta cu mandrie licoare pe care o produce de zeci de ani si care a reusit sa-i innebuneasca pe vizitatori.

Cele mai rezistente plante de apartament

Plantele ofera un plus de prospetime casei in care locuiesti, o sursa de energie si o metoda de a purifica aerul. insa nu toti au rabdarea necesara de a le ingriji, asa ca va oferimi lista cu cele mai rezistente plante de apartament.

Cele mai practicate sporturi in Moldova: de la tranta la box

Republica Moldova este o tara mica, unde majoritatea sportivilor nu au nici cele mai elementare conditii pentru antrenament. Cu toate acestea, exista performante aproape in orice tip de sport. Cand vorbim despre cele mai practicate sporturi in Moldova, inevitabil ne amintim de cea mai buna realizare pe care a obtinut-o un sportiv moldovean la o competitie internationala.

Care sunt cele mai ieftine orase din Romania. Resedintele de judet cu cele mai mici costuri ale vietii

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai ieftine orase din Romania, acele localitati in care costul vietii de zi cu zi nu este unul impovarator? Adevarul a realizat un clasament al oraselor-resedinta de judet in care poti trai si cu un buget mai mic.

Filmele cu cele mai mari incasari in anul 2014!

Se pare ca The Hunger Games: Mockingjay Part 1 este filmil cu cele mai mari incasari in anul 2014, urmat indeaproape de Guardians of the Galaxy. Iata ce sume fabuloase au obtinut din vanzarea biletelor la cinematogaf! .

Cele mai bune gogosi cu vanilie

Cele mai bune gogosi cu vanilie sunt cele preparate chiar de tine. Rasfata-te astfel la o cana cu ceai fierbinte.

Cele mai bune restaurante din Cluj-Napoca. Care sunt localurile in care se bea si se mananca cel mai bine in inima Transilvaniei

Cele mai bune restaurante din Cluj-Napoca. Pana in acest moment, un top profesionist al restaurantelor din Cluj nu a fost realizat, iar motivele sunt explicate de cheful Adi Hadean, care locuieste in oras de zeci de ani. Pana cand un astfel de clasament va fi facut dupa stadarde profesioniste, va prezentam cateva recomandari facute de un site de travelfood, in 2014.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )