Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cele mai puternice 10 armate ale lumii: SUA si Rusia se afla pe primele doua locuri

Adevărul Adevărul,
Cele mai puternice 10 armate ale lumii: SUA si Rusia se afla pe primele doua locuri

Din ce in ce mai multe confruntari armate au loc in lume. Coreea de Nord lanseaza rachete balistice, Rusia isi incordeaza muschii in fata Occidentului, estul Ucrainei este in conflict, iar Statul Islamic se apropie din ce in ce mai mult de Europa. Dar care sunt tarile care au cea mai de temut armata?, se intreaba Business Insider, care, cu ajutorul a Global Firepower, a realizat un top cu cele mai puternice state din punct de vedere militar. continuă pe Adevărul

Cele mai rele 10 lucruri pe care i le poti spune copilului

Fiecare parinte are dreptul la o noua sansa, sa dea copiilor sai acele mesaje pozitive care il fac sa se simta iubit si sa puna deoparte cuvintele dureroase pe care ocazional le rosteste si cu care copilul se confrunta.

Cele mai bogate orase din Europa. Zurich si Oslo, pe primele pozitii. Dublin si Luxemburg, surprizele topului

Criza financiara din 2007-2008 a afectat diferit orasele lumii, atat in functie de raspunsul autoritatilor la nivel de tara, cat si de particularitatile fiecarei metropole. Adevarul va prezinta cele mai bogate orase din Europa.

Combinatii de culori pentru dormitor. Care sunt cele mai inspirate alegeri

Alegerea culorilor este unul dintre cele mai importante aspecte ale decorarii unui dormitor. Combinatia pentru care vom opta este o dovada a gustului nostru, dar si a starii de spirit, pentru ca fiecare culoare are o semnificatie aparte.

BERD: Romania va inregistra una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa emergenta - 3% in 2015 si 3,2% in 2016

Romania va inregistra in acest an una dintre cele mai rapide cresteri economice din Europa emergenta, de 3% in 2015 si 3,2% in 2016, sustinuta de redresarea zonei euro, potrivit noilor estimari ale Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) publicate joi si citate de Mediafax.

Cele mai vechi jocuri cu Mario Unde le poti juca si care este istoria acestui joc

Iti mai amintesti de cele mai vechi jocuri cu Mario? Celebrul personaj a aparut intr-o multime de jocuri si face istorie de peste 30 de ani de cand a luat nastere. inca mai puteti juca online cele mai vechi jocuri cu Mario. Sigur ti-ai adus aminte macar o data de cele mai vechi jocuri cu [] Cele mai vechi jocuri cu Mario Unde le poti juca si care este istoria acestui joc Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai ieftine telefoane cu 4G: De la Allview pana la Samsung ai modele potrivite cerintelor

Oricine vrea sa beneficieze de viteza 4G pe smartphone-ul sau. Pentru ca nu este necesar sa platesti sume exorbitante pentru asta, noi am alcatuit o lista cu cele mai ieftine telefoane cu 4G. Termenul 4G este folosit de furnizorii de servicii pentru a descrie a patra generatie de servicii wireless. Concret, tehnologia ofera viteze de [] Cele mai ieftine telefoane cu 4G: De la Allview pana la Samsung ai modele potrivite cerintelor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari succese de pe Kickstarter: Pe ce vise au dat oamenii milioane de dolari

Kickstartera dat nastere unora dintre cele mai interesante dispozitive din ultimii ani. Cate dintre acestea, insa, s-au dovedit a fi de succes? Platformele de finantare sociala inca nu sunt populare in tara noastra, dar in Statele Unite acestea se bucura de un succes remarcabil. Permitandu-le celor cu resurse limitate sa-si puna planurile in aplicare cu [] Cele mai mari succese de pe Kickstarter: Pe ce vise au dat oamenii milioane de dolari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Coiful celtic din Ciumesti - povestea uneia dintre cele mai spectaculoase descoperiri din lumea celtilor, facuta intamplator de un taran

In 1960, un localnic din Ciumesti, judetul Satu Mare, facea, total intamplator, o descoperire arheologica ce avea sa se dovedeasca cea mai importanta din judetul Satu Mare, dar si una dintre cele mai spectaculoase din lumea celtilor.

Care sunt cele mai ieftine telefoane cu 4G

Oricine vrea sa beneficieze de viteza 4G pe smartphone-ul sau. Pentru ca nu este necesar sa platesti sume exorbitante pentru asta, noi am alcatuit o lista cu cele mai ieftine telefoane cu 4G.

Cele mai bune alegeri cand vine vorba de telefoane 4G: Viteza mare pe net si preturi de buget

Pentru ca unSamsung Galaxy S6, un iPhone 6, un HTC One M9 sau unLG G4nu sunt pentru orice buget, te poti orienta cu incredere spre cele mai ieftine telefoane cu 4G pe care le-am gasit pentru tine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )