Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cele mai puternice cresteri ale PIB din UE in primul trimestru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai puternice cresteri ale PIB din UE in primul trimestru

Romania a raportat in primul trimestru din 2014 cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, in termeni anuali, dar cifrele PIB aferente evolutiei trimestriale sunt destul de slabe , pozitionandu-ne sub media UE . Ce sectoare au propulsat. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10 Cele mai puternice cluburi de fotbal din Europa in sezonul 2013/2014

Sezonul 2013/2014 este aproape de final, iar cu doar doua meciuri ramase de disputat in cupele europene, respectiv finala Ligii Campionilor si cea din Liga Europa, care are loc maine seara, clasamentul coeficientilor UEFA este aproape definitivat. Daca anul trecut Bayern era echipa de pe locul 1, de aceasta data Real Madrid este deja campioana in acest top.

Romania, cea mai puternica crestere a PIB din UE

Romania a inregistrat in primul trimestru, raportat la aceeasi perioada a anului trecut, cel mai puternic avans al Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana UE), de 3,8%, in timp ce media UE s-a situat la 1,4%, arata date publicate de Eurostat.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a PIB din UE in prima parte a anului

Romania a inregistrat in primul trimestru, raportat la aceeasi perioada a anului trecut, cel mai puternic avans al Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana UE), de 3,8%, in timp ce media UE s-a situat la 1,4%, arata date publicate, joi, de Eurostat.

Cele mai mari scandaluri ale politistilor din Dambovita. Oameni ai legii care s-au crezut deasupra legii

S-au crezut deasupra legii, dar legea i-a doborat si pe multi dintre ei i-a bagat la inchisoare. Vorbim de politisti din Dambovita, care in ultima perioada au fost in atentia presei cu mai multe cazuri de coruptie, decat cu reusite pe plan profesional.

Cele mai mari scandaluri ale politistilor din Satu Mare, de-a lungul timpului. Oamenii care s-au crezut deasupra legii

De-a lungul timpului, unii politisti din Satu Mare s-u transformat din oameni care apara legea in infractori. Dosarul frontieristilor este unul dintre procesele de la Satu Mare care a tinut opt ani, in care au fost implicati 37 de inculpati, dintre care 30 politisti de frontiera si au fost 500 de martori audiati.

Faze tari: Romania intra in Top 10 cele mai urate destinatii de vacanta cu un loc din Bucuresti; Un crater urias s-a format pe o autostrada din Rusia. Groapa are un diametru de 5 metri; Au americanii un plan secret? Ce vor sa faca daca erupe supervulcanu

Semnele razboiului mondial? In mai multe biserici din Ucraina si Rusia au inceput icoanele sa planga. Un fenomen straniu a fost remarcat in mai multe biserici ortodoxe de pe teritoriul Ucrainei si Rusiei odata cu inceperea crizei politice. Zeci de icoane au inceput sa planga cu lacrimi de sange. Un barbat de 77 de ani a vrut sa jefuiasca o banca si l-a luat ostatic pe manager. Batranul nu se putea deplasa fara cadru. Camerele de supraveghere de la o banca din Boynton Beach Florida, Statele Unite) au surprins imagini.

Cazare in Romania: Cele mai ieftine vs. cele mai scumpe destinatii ale lunii mai

Dusseldorf, Mai 2014. Rasnov este cea mai ieftina destinatie nu doar din Romania, ci din intreaga lume, luand in considerare cele 6028 cele mai populare destinatii de pe trivago din aceasta luna.

Cele mai mari scandaluri ale politistilor, la Sibiu - de la infractiuni de coruptie sau conducere sub influenta alcoolului la omor calificat

Scandalurile cu oameni ai legii nu au ocolit Sibiul. in ultimii ani, ele s-au lasat inclusiv cu condamnari ale oamenilor legii, iar mai multe dosare sunt pe rol.

Cele mai mari scandaluri ale politistilor teleormaneni

Mai multi politisti teleormaneni au ajuns in ultimii ani din postura de aparatori ai legii in postura de infractori fie pentru protejarea unor interlopi, fie pentru acte de santaj sau luare de mita. in 2011 un post comunal de politie din Teleorman a fost inchis dupa ce toti politisti de aici au fost saltati pentru luare de mita.

Yahoo! cumpara un rival pentru una dintre cele mai populare aplicatii folosite de tineri pentru sexting

De cand a venit la Yahoo!, Marissa Mayer si-a propus sa fortifice compania acolo unde nu avea nimic solid, adica in domeniul aplicatiilor. Cea mai noua achizitie aduce Yahoo! in lupta cu cele mai populare produse ale momentului.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )