Libnet.ro
UNICEF

12:16

Cele mai romantice statiuni din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai romantice statiuni din lume

Pueblo Bonito Pacifica si Excellence Punta Cana sunt doua din cele cinci statiuni propuse de bbc. co. uk pentru cuplurile care viseaza la o vacanta de care sa-si aminteasca o viata intreaga. continuă pe Adevărul

Cele mai romantice statiuni ale lumii

Pueblo Bonito Pacifica si Excellence Punta Cana sunt doua din cele cinci statiuni propuse de bbc. co. uk pentru cuplurile care viseaza la o vacanta de care sa-si aminteasca o viata intreaga.

Lux sau kitsch si megalomanie? Vezi cum arata cele mai profitabile cazinouri din lume! (FOTO).

Cei mai multi oameni cred ca Las Vegas este capitala mondiala a jocurilor de noroc, insa veniturile generate de cazinourile din Macao, o fosta colonie portugheza si o regiune semi-autonoma din China, le-au depasit pe cele din Las Vegas incepand din anul 2006. Cifra de afaceri a companiilor detinatoare de cazinouri in Macao este, anual, de cinci ori mai mare decat cea a companiilor care opereaza in Las Vegas, conform publicatiei The New Yorker. Cazinourile apar, in Macao, precum ciupercile .

Cele mai spectaculoase muzee din lume

Compania de cercetare Emporis a realizat o lista a celor mai frumoase muzee din lume, edificii admirate si vizitate de catre iubitorii de arta. Printre cele mai celebre cladiri se numara si Muzeul Maritim Lingang din China, dar si bijuteria Mexicului, centrul Soumaya, relateaza publicatia Business Insider.

Au fost votati cei mai urati miri din lume, iar acum uimesc din nou internetul. Fotografia a fost vazuta de zeci de mii de oameni in 24 de ore

Pe site-urile internationale sunt publicate zilnic zeci, poate chiar sute de topuri. Cei mai frumosi oameni, Cel mai frumos zambet, Cele mai nereusite operatii estetice, Cel mai bine imbracate vedete, Cea.

FOTO Cele mai pacatoase orase din lume

Manama, New Orleans si Pattaya sunt doar trei din cele zece destinatii in care sexul, jocurile de noroc si drogurile sunt la ele acasa. Publicatia AskMen a realizat un clasament al oraselor care nu dorm niciodata, locuri in care decenta se confunda cu nuditatea afisata, iar libertatea cu nebunia servita, la gramaj, la colt de strada.

iti vine sa-l mananci! Cel mai dulce copil din lume iti face ziua mai frumoasa

John are 3 ani si, ca oricarui copil, ii plac la nebunie bomboanele. Prins de mama sa cu fata plina de bombonele, micutul minte cu o naturalete iesita din comun. Nu, eu n-am mancat nimic. Nu stiu! :))Cel.

Branduri de miliarde de dolari: Top 10 cele mai valoroase nume din tehnologie

In urma cu o saptamana iti prezentam BrandZ, topul celor mai valoroase branduri la nivel global realizat de compania de cercetare Daedalus Millward Brown. Ne-am gandit insa ca ai vrea sa stii si cine conduce anumite categorii. asa ca am inceput cu.

FOTO Cele mai vechi ilustrate din Hunedoara si Deva: ce oras era mai frumos in urma cu un secol?

Castelul Corvinilor si cetatea medievala a Devei au fost monumentele cele mai des infatisate in primele ilustrate trimise de calatorii care ajungeau in cele doua orasele. Cele mai vechi carti postale, in serie, din Hunedoara si din Deva dateaza de la sfarsitul secolului al nouasprezecelea.

PREMIERA in unul din cele mai puternice state din UE. in fata lui Dumnezeu si inaintea oamenilor au facut pasul acesta

Prima casatorie intre persoane de acelasi sex a fost oficiata cu mare fast in Franta! Sute de invitati, rude, prieteni si sustinatori ai mariajelor gay, au asistat la cununia ce a avut loc intr-un oras din.

Carmen Negoita, cea mai noua surpriza stilistica! Este una din cele mai cochete vedete din showbiz?

Carmen Negoita a intrat cu brio in categoria celor mai bine imbracate vedete din showbiz-ul romanesc. Fosta sotie a omului de afaceri Ionut Negoita este pasionata de moda, are un blog excelent in acest domeniu, si are grija ca fiecare aparitie vestimentara publica sa fie cu adevarat speciala. Continue reading .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )