Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cele mai spectaculoase muzee din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai spectaculoase muzee din lume

Compania de cercetare Emporis a realizat o lista a celor mai frumoase muzee din lume, edificii admirate si vizitate de catre iubitorii de arta. Printre cele mai celebre cladiri se numara si Muzeul Maritim Lingang din China, dar si bijuteria Mexicului, centrul Soumaya, relateaza publicatia Business Insider. continuă pe Adevărul

FOTO: Cum arata cel mai mare CIMITIR din lume, in care armata SUA a intrat cu MASINILE BLINDATE.

Cel mai mare cimitir din lume este Wadi Al-Salaam si se afla in orasul sfant siit Najaf din Irak. Aproximativ 500. 000 de musulmani siiti sunt ingropati, anual, in cimitirul Wadi Al-Salaam, care se intinde pe o suprafata de 6 km patrati si contine cateva milioane de morminte. In timpul ocupatiei americane din Irak, cimitirul a devenit una dintre ascunzatorile preferate de catre insurgenti, conform site-ului re-actor. net. Citeste si Saracie sau atac la decenta? Cum arata o calatorie cu .

Cea mai veche Tora din lume, descoperita la Bologna.

Sulul pe care este scrisa cea mai veche Tora din lume, dateaza dupa toate probabilitatile din secolul al XII-lea, a fost gasit in arhivele Universitatii din Bologna, a anuntat miercuri profesorul care a facut aceasta descoperire, informeaza AFP, citat de Mediafax. Sulul, confectionat din piele de oaie, lung de 36 de metri si inalt de 64 de centimetri, era clasat in arhivele universitatii italiene ca un document din secolul al XVII-lea si cu un nume foarte simplu: sulul numarul 2. Insa .

Marea soprana Angela Gheorghiu interpreteaza imnul Romaniei, in ziua in care am intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume

Marea soprana Angela Gheorghiu a interpretat imnul de stat al Romaniei, in ziua in care am intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume, realizat de Antena 3. Intonarea imnului de stat al.

Ilie Sarbu, despre realizarea celui mai mare drapel din lume: Este un record care ne onoreaza

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a felicitat Antena 3 pentru initiativa pe care a avut-o, aducand Romania in Cartea Recordurilor cu cel mai mare steag din lume. Cand e vorba de tricolor, recordul) isi .

Recordul stabilit astazi de Antena 3, cel mai mare drapel din lume, in presa internationala

Recordul stabilit astazi de Antena 3 pe aerodromul de la Clinceni - desfasurarea celui mai mare drapel din lume - a facut inconjurul lumii. Toate posturile TV importante, ziarele, site-urile au anuntat.

O batrana de 86 de ani a venit sa vada cel mai mare drapel din lume, realizat de Antena 3

O batrana de 86 de ani, fost instructor de zbor, a venit luni la aerodromul Clinceni, sa vada cel mai mare drapel din lume, realizat de Antena 3, cu care Romania a intrat in Cartea Recordurilor. Femeia, in.

Romania are cel mai mare drapel din lume! Antena 3, in GUINNESS WORLD RECORDS

Romania are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul gigant al Romaniei in GUINNESS WORLD RECORDS. intins pe aproape 80. 000 de metri patrati, tricolorul oferit romanilor de Antena 3 i-a.

Radu Tudor: Cel mai mare steag din lume, de 79.000 metri patrati, a fost cusut de doua femei

Cel mai mare drapel din lume, care a condus Romania in cartea Recordurilor, a fost cusut de doua femei care au depus o munca titanica. Acest steag de 79. 000 metri patrati a fost cusut de doua femei.

Reprezentantul Guinness World Records a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in Guinness World Records. Reprezentantul Guinness World Records prezent pe Aerodromul Clinceni a omologat noul.

Reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS a omologat oficial recordul mondial pentru cel mai mare drapel din lume

Romania are in mod oficial cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a inscris tricolorul Romaniei in GUINNESS WORLD RECORDS. Reprezentantul Guinness World Records, Jack Brockbank, prezent pe Aerodromul Clinceni, a o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )