Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO Cele mai vechi ilustrate din Hunedoara si Deva: ce oras era mai frumos in urma cu un secol?

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai vechi ilustrate din Hunedoara si Deva: ce oras era mai frumos in urma cu un secol?

Castelul Corvinilor si cetatea medievala a Devei au fost monumentele cele mai des infatisate in primele ilustrate trimise de calatorii care ajungeau in cele doua orasele. Cele mai vechi carti postale, in serie, din Hunedoara si din Deva dateaza de la sfarsitul secolului al nouasprezecelea. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai ciudate animale de pe Pamant

Pe cat este de fascinanta, pe atat este de necunoscuta. Lumea animalelor nu a fost descoperita pe deplin, iar unele dintre cele mai ciudate specii ale planetei inca fascineaza cercetatorii. De la lemurii care aduc moartea la cartite fara par rezistente la cancer sau paraziti si gazele diforme, am pregatit o lista cu unele dintre cele mai ciudate animale de pe Terra.

GALERIE FOTO Cele mai frumoase cladiri ale Sibiului

Muzeul de Istorie, casa cu ocol din satul Magura, aflata in Muzeul Astra, biserica de pe strada Gusteritei sau Liceul Carol I de pe strada Pedagogilor, dar si doua case particulare sunt considerate de specialisti printre cele mai frumoase cladiri ale Sibiului.

Lux sau kitsch si megalomanie? Vezi cum arata cele mai profitabile cazinouri din lume! (FOTO).

Cei mai multi oameni cred ca Las Vegas este capitala mondiala a jocurilor de noroc, insa veniturile generate de cazinourile din Macao, o fosta colonie portugheza si o regiune semi-autonoma din China, le-au depasit pe cele din Las Vegas incepand din anul 2006. Cifra de afaceri a companiilor detinatoare de cazinouri in Macao este, anual, de cinci ori mai mare decat cea a companiilor care opereaza in Las Vegas, conform publicatiei The New Yorker. Cazinourile apar, in Macao, precum ciupercile .

Branduri de miliarde de dolari: Top 10 cele mai valoroase nume din tehnologie

In urma cu o saptamana iti prezentam BrandZ, topul celor mai valoroase branduri la nivel global realizat de compania de cercetare Daedalus Millward Brown. Ne-am gandit insa ca ai vrea sa stii si cine conduce anumite categorii. asa ca am inceput cu.

Cele mai spectaculoase muzee din lume

Compania de cercetare Emporis a realizat o lista a celor mai frumoase muzee din lume, edificii admirate si vizitate de catre iubitorii de arta. Printre cele mai celebre cladiri se numara si Muzeul Maritim Lingang din China, dar si bijuteria Mexicului, centrul Soumaya, relateaza publicatia Business Insider.

PREMIERA in unul din cele mai puternice state din UE. in fata lui Dumnezeu si inaintea oamenilor au facut pasul acesta

Prima casatorie intre persoane de acelasi sex a fost oficiata cu mare fast in Franta! Sute de invitati, rude, prieteni si sustinatori ai mariajelor gay, au asistat la cununia ce a avut loc intr-un oras din.

Euro NCAP a testat patru modele noi. Sandero, cele mai bune rezultate din istoria Dacia

Organizatia germana Euro NCAP a testat patru modele noi, Dacia Sandero, Renault Captur, Chevrolet Trax si Nissan Evalia.

VIDEO Una dintre cele mai periculoase meserii din lume: verificarea liniilor electrice de inalta tensiune

Curentul electric este periculos, asta se stie deja, dar cum este sa fii angajat sa verifici liniile de inalta tensiune? Ei bine, in primul rand este periculos. Ba chiar mai mult, aceasta meserie poate concura pentru titlul de cea mai periculoasa din lume.

Faze Tari: Pretinde ca a facut 160.000 de exorcizari! Un preot italian vrea sa schimbe regulile in Biserica Catolica; Unul dintre primele calculatoare ale lui Steve Jobs, vandut cu o suma record; E printre cele mai infricosatoare poduri din lume! Ai avea

Ar fi putut fi arestata pentru acel fund bombat: A purtat cei mai mici bikini pe care ii avea. In timp ce o femeie din America a fost arestata. Reusesc sa sara peste doi metri in lungime fara prea mult efort. Cum arata o ora de sport in Kenya. Pe un camp prafuit cativa tineri din Kenya.

FOTO Zece dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )