Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cele mai scurte casnicii intre vedete: Britney Spears a rezistat 55 de ore alaturi de noul sot, prietenul ei din copilarie

Adevărul Adevărul,
Cele mai scurte casnicii intre vedete: Britney Spears a rezistat 55 de ore alaturi de noul sot, prietenul ei din copilarie

Casatoriile vedetelor de la Hollywood nu sunt totdeauna cele mai fericite sau cele mai trainice, unele relatii putand sa reziste mult mai putin decat s-ar fi asteptat. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai bune plaje de pe litoralul romanesc

Cele mai bune plaje din Romania sunt in Mamaia. Este rezultatul unui studiu publicat de Ministerul Sanatatii, care a luat in calcul calitatea apei. Potrivit documentului, din cele 48 de sectoare de.

Cum arata si cand se va deschide unul dintre cele mai moderne aquaparcuri din Romania. Investitia de 15 milioane de euro din Ardeal s-a realizat cu banii UE

Cu o investitie ce depaseste 15 milioane de euro, buna parte bani europeni, Aquaparcul Nymphaea a fost receptionat. Complexul Wellness Termal se intinde pe sapte hectare si este considerat unul dintre cele mai moderne din tara.

Romanii platesc unele dintre cele mai mari facturi la electricitate din Europa

Preturile la electricitate in Romania sunt printre cele mai mari din Europa avand in vedere puterea de cumparare a populatiei si raman foarte ridicate chiar si luand in calcul doar valoarea nominala a kilowattului, potrivit datelor Comisiei Europene.

Sarbul care a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei

Un antreprenor de origine sarba a dezvoltat de la zero una dintre cele mai mari companii de marketing din vestul Romaniei. Este vorba despre Dalibor Vasiljevic, fondatorul Rainfall, care a venit in Arad la studii si nu a mai plecat.

Cat costa o noapte de cazare intr-un castel sau conac din Transilvania si care sunt cele mai cautate de turisti

Demersurile de renovare si reconditionare a castelelor si conacelor din zona Transilvaniei si de transformare a acestora in facilitati turistice a dus la cresterea interesului pentru petrecerea vacantei intr-o astfel de destinatie. O analiza realizata de portalul de calatorii hotelguru. ro arata care sunt cele mai cautate astfel de locuri de cazare din Romania.

Cele mai bune seriale TV din toate timpurile

Acestea sunt cele mai bune seriale de televiziune din toate timpurile, conform unui studiu realizat de publicatia The Hollywood Reporter pe baza raspunsurilor a sute de actori, producatori si regizor din Cetatea Filmului.

VIDEO Consiliera sexy care ridica partidul, canile electorale din biserica si candidata start upe. Cele mai stupide episoade ale campaniei electorale

Imaginile in care Alina Necoara, o tanara candidata la Consiliului Local Petrosani, este prezentata in ipostaze sexy, canile tapetate cu portretul primarului Hunedoarei, Viorel Arion, oferite in biserica in Noaptea invierii, si balbaielile care au facut-o celebra pe Dorina Plescan, candidata la Primaria Petrosani se numara printre cele mai stupide evenimente din campania electorala dinaintea alegerilor locale in judetul Hunedoara.

Cele mai mari greseli la obtinerea ajutorului de somaj: ce acte necesare uita romanii sa aduca

In medie, peste 100. 000 de romani primesc in fiecare luna indemnizatie de somaj de la statul roman, insa pentru a obtine acest ajutor primul pas este sa isi pregateasca un dosar cu actele necesare. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai frecvente greseli.

Cele mai geloase femei in functie de zodie: cine sare la gatul competitiei si nativa care nu uita si nu iarta

Cele mai geloase femei in functie de zodie. Comportamentul uman este influentat, uneori intr-un mod distructiv, de semnele astrale, iar cum se stie ca femeile traiesc emotiile foarte intens, pentru unele native gelozia este o problema majora.

Initiativa anti-gay a Lianei Stanciu, criticata in mediul online: Explicati-mi si mie de ce si cu ce uniunea sfanta dintre dvs si berea gratis e pusa in pericol de una dintre cele mai pasnice comunitati existente vreodata? (VIDEO)

O initiativa cetateneasca depusa luni la Senat vizeaza modificarea Constitutiei, in sensul in care aceasta sa precizeze ca o casatorie este o uniune intre un barbat si o femeie.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )