Libnet.ro
UNICEF

16:01

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fulger

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Fulger

Doi ardeleni stau pe marginea unei strazi: - Ma crezi ca pot trece strada asta in 10 minute ? - Dar ce, ma, esti fulger ?? . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Pe deal

Pe-un deal, Vasile lucra. Deodata se aude un strigat de pe alt deal. Vasileee!!! Da, maaa! Tu esti maaa!? Da, maaa Bine, maaa! Credeam ca m-o mintit nevasta-ta ca-i.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: De la Bucuresti spre Cluj

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat,in apropiere de Cluj,Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo,cum crezi tu ca se zice corect:Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da de ce,ma? -Da.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Controlorul

- Ma, Bula! Ce impertinent s-a uitat controlorul la tine, de parca nu ai fi avut bilet. - Asa e. Dar n-ai vazut cum m-am uitat eu fix in ochii lui, ca si cum as fi avut? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cu bicicleta

Alinuta a primit de ziua ei o bicicleta si se plimba in jurul blocului. Mamica ei o admira de la balcon:- Uite, mami, fara-o mana!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara maini!!! Dupa inca o tura: - Uite, mami, fara.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: La lupta

Inainte de batalie, Stefan cel Mare se infatiseaza armatei, incepand iritat: - Cine s-a imbatat azi noapte??? Vazand cateva maini ridicate, el continua: - Voi, haideti cu mine sa ne dregem. - Restu LA.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Gardul

-Cum vopsesc oltenii gardul? -Repede,repede sa nu se termine vopseaua .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Castravetii

-Ce e verde si alerga prin padure? O haita de castraveti! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La benzinarie

O blonda se duce la o statie de benzina sa-si alimenteze masina. Aici il intreaba pe vanzator ce benzina are la pompa. Acesta raspunde: De 95 si de 98 La care blonda: Cum, nimic de anul.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Noi

Ma Ioane, o vinit Vasile sa-i dam fata. Da-om? Da-o, ca doar n-om f. noi .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cainele

Doi ciobani moldoveni intra cu un caine intr-un magazin din Suceava. - Animalele nu au voie in magazin, zice vanzatorul. - Bre, Gheorghe, atunci eu si Labus te asteptam afara.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )