Libnet.ro
UNICEF

21:01

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mobila din sufragerie

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mobila din sufragerie

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Masina noua

Doi ardeleni discuta: - No, tu Gyo oi auzit ca ti-oi luat masina? - Da, mi-oi luat. - Si ce culoare ii? - Ma, oi vazut tu cum rasare soarele dimineata, asa fain? - Da, oi vazut. - Ma si oi vazut culoarea aia asa.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Un om fericit

Ion si Gheo la 50 de ani - Mai Gheo, ce-ti mai fac copiii? - Ehe, sa fii tu sanatos de cand nu mai sunt copii! Unul e deja insurat. - Si celalalt? - Celalalt o duce.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Vasilie si Ion

Pe-un deal, Vasile lucra. Deodata se aude un strigat de pe alt deal. Vasileee!!! Da, maaa! Tu esti maaa!? Da, maaa Bine, maaa! Credeam ca m-o mintit nevasta-ta ca-i.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Doi prieteni stau de vorba

Doi prieteni stau de vorba: - Ce mai faci? - Uite, m-a lasat nevasta pentru cel mai bun prieten. - Credeam ca eu sunt cel mai bun prieten al tau - Acum e el.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: De ce mananca ei cel mai sanatos?

Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Fara E-uri, adica: carni, fasoli, ligumi, fructi, si altili.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La starea civila

La starea civila , la Casatorii : - Domnisoara Alinuta, va rog sa nu mai veniti cu domnul in asa stare. E a patra oara luna asta cand vine beat mort . - imi cer scuze doamna . Dar cand ii.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Capra

Un francez, un neamt si un moldovean fac un pariu: Care rezista mai mult la mirosul de capra. Se baga toti in grajd la capra si asteapta. Dupa un sfert de ora iese neamtul. Trece jumatate de ora, iese.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Gluma

O blonda ia cina cu sotul ei: - Auzi iubitule, mi-a spus azi un coleg de serviciu un banc cu blonde. Am ras asa de tare de era sa cad jos din pat! .

Cele mai scumpe masini de politie din lume

Cele mai scumpe masini de politie din lume. Pentru a controla infractionalitatea politia rutiera din intreaga lume a incercat sa se adapteze mediului de lucru. Marketing sau necesitate? Fie ca vorbim de.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Afaceristul

Un bucurestian merge cu masina prin moldova. Drumul bun. si dintr-o data intra intr-o groapa mare cu noroi. Incearca sa o scoata dar nu reuseste. De dupa un copac apare un moldovean care il ajuta sa scoata masina.

ştiri de la B1

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )