Libnet.ro
UNICEF

01:06

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ora de mate

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ora de mate

Ora de mate. - Bulisor, cat fac 4 x 5? - 18! - Ce parere ai despre 20? - Suntem cumva la o licitatie?! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Alo, politia?

De 1 Aprilie Bula a vrut ca sa le faca la politisti o pacaleala de 1 Aprilie si i-a sunat: Bula:Alo, politia? - Da! Ce doriti? Bula:Veniti repede ca vecinul meu bate pe cineva! Cand.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Materia preferata la scoala

- Bula, care e materia ta preferata la scoala? - Chimia. - Cum asa, ca in clasa a V-a inca nu se invata? - Tocmai de aceea! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cum se da o veste

Bula in armata. Deodata un soldat este impuscat. Toti ceilalti erau ingrijorati nesttind cum sa zica familiei. Bula le spune: - Stati linistiti ca le zic eu. Ajunge Bula acasa la soldat si suna la usa Nevasta iese.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Capra

Un francez, un neamt si un moldovean fac un pariu: Care rezista mai mult la mirosul de capra. Se baga toti in grajd la capra si asteapta. Dupa un sfert de ora iese neamtul. Trece jumatate de ora, iese.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Doi prieteni stau de vorba

Doi prieteni stau de vorba: - Ce mai faci? - Uite, m-a lasat nevasta pentru cel mai bun prieten. - Credeam ca eu sunt cel mai bun prieten al tau - Acum e el.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: De ce mananca ei cel mai sanatos?

Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Fara E-uri, adica: carni, fasoli, ligumi, fructi, si altili.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Un om fericit

Ion si Gheo la 50 de ani - Mai Gheo, ce-ti mai fac copiii? - Ehe, sa fii tu sanatos de cand nu mai sunt copii! Unul e deja insurat. - Si celalalt? - Celalalt o duce.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mobila din sufragerie

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La starea civila

La starea civila , la Casatorii : - Domnisoara Alinuta, va rog sa nu mai veniti cu domnul in asa stare. E a patra oara luna asta cand vine beat mort . - imi cer scuze doamna . Dar cand ii.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Afaceristul

Un bucurestian merge cu masina prin moldova. Drumul bun. si dintr-o data intra intr-o groapa mare cu noroi. Incearca sa o scoata dar nu reuseste. De dupa un copac apare un moldovean care il ajuta sa scoata masina.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )