Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa beat crita si se culca cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste, pune mana in cap si-si spune surprins: -Mai, mare minune. M-am culcat chel si m-am trezit cu parul. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Palinca

Un oltean i se lauda unui ardelean: - Bre, facui o palinca de 38 de grade. - Ma omule, spuse ardeleanul, aceia-i febra, nu palinca. Palinca-i de la 50 de grade in sus.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Parasuta

Un oltean hotaraste ca trebuie neaparat sa se apuce de parasutism. Se duce tipul la un club. astia il baga in primul avion. La momentul potrivit, deschide usa avionului si se arunca. Trage de sfoara. dar nimic! in.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Barul

Doi olteni,intra in tr-un bar sa bea cate un lichior,,mocca. Se aseaza la masa si comanda: -Doua moace!!! -Chelnerul-v-am vazut! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ceasul

Un ardelean vine noaptea la 2 acasa si se pune in pat sa se culce. Vine un oltean si bate la geam zicand: Cat e ceasul? 2si 10. Dupa 10 minute alt oltean: Cat e ceasul? 2si 20. Ardeleanul pune o pancarta pe care scrie: NU.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Soferul

Intr-un autobuz suprapus plecau mai multi politisti intr-o aplicatie. S-au asezat ofiterii jos, iar subofiterii sus. Pe drum ofiterii se distrau: bancuri, bauturi. La subofiteri liniste mare. Dupa vreo ora de mers un.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doua Clase

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha ! Ha .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Studentul

Care-i cel mai nou si mai bun banc sec? Un student si-a cumparat un apartament.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Foarfeca

Mama o dojeneste pe Alinuta: - Nu te mai juca cu foarfeca! Faci numai degete pe jos! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Calul

Un moldovean merge cu gloaba la targ. Cum trage calul asta la caruta, bade? Nu prea trage. Dar la plug, trage? Nu prea. O fi bun de calarit? N-as crede. Pai, atunci de ce l-ai.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )