Libnet.ro
UNICEF

22:00

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ce se poate intampla cand arestezi pe cine nu trebuie

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ce se poate intampla cand arestezi pe cine nu trebuie

Un politist vine seara acasa. Lumina era stinsa, sotia se culcase. Cand sa se bage si el in pat, sotia se scoala si ii cere o aspirina. Politistul se ridica, se imbraca pe intuneric si pleaca la farmacia din. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI DESPRE ELEVI: Cum incearca un tanar sa agate o colega de clasa

Tatal vorbeste cu baiatul lui despre scoala: - Ma, Gheorghita, o observat doamna invatatoare ca io te-am ajutat la temele de acasa? - Nu tati. - Dar, ce o zis? - O zis ca is mai prost pe zi ce trece . *** Profe.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ce a inteles din ce i-a zis profesoara

Dupa catastrofa de la Cernobil, Bula il intreaba pe un doctor: Domnule doctor, am auzit ca nucile sunt bune in caz de iradiere, e adevarat? Sigur ca da! Fara nuci, cu ce ti-ar mai face.

CELE MAI TARI BANCURI CU ACTORI: Ce face o actrita daca o paraseste iubitul

Regizorul, catre tanara actrita: - in noua mea piesa, va trebui sa joci rolul unei fete nevinovate, care nu a avut de-a face cu barbatii. - Crezi ca poti juca acest rol? - Nu pot, domnule regizor. De.

Raed Arafat, veste de ultima ora despre vaccinare. Ce se poate intampla in afara Romaniei

Campania de vaccinare continua, iar Romania a primit si cele peste 80. 000 de doze de vaccin AstraZeneca. Autoritatile isi doresc sa se vaccineze cat mai multi romani, indiferent de categoria sociala din care fac parte. Raed Arafat, declara recent ca exista, sau vor exista anumite reguli pentru romanii care nu vor sa se vaccineze. Raed .

Cele mai importante situatii in care aveti nevoie de un avocat bun

Se poate intampla oricui in viata sa ajunga intr-o situatie neplacuta din punct de vedere legal. Majoritatea oamenilor nu cunosc legislatia si nu stiu ce au de facut in situatiile critice din viata.

INFOGRAFIC Visual Capitalist: Cele mai cautate branduri de catre consumatori

Brandurile puternice creeaza o legatura emotionala cu consumatorii, iar cele din domeniul tehnologiei nu fac exceptie, scrie Visual Capitalist. Google, Amazon, Netflix si eBay sunt unele dintre cele mai cautate marci din intreaga lume. Este greu de imaginat viata fara ele, dar cum arata preferintele oamenilor in cautarile pe internet din intreaga lume? Dupa compilarea a 12 luni de date, Google se afla pe primul loc in 100 de tari - adica aproape jumatate din toate tarile de pe planeta. Cu peste 90 de miliarde de vizite lunare, Google are o pozitie dominanta de neegalat. Netflix conduce toPul in 45 de state iar Amazon in 30 de tari.

Angajatii din hoteluri si restaurante au cele mai mici salarii. Care angajati castiga cu peste 6.000 de lei mai mult

Diferenta dintre cele mai mari salarii medii nete, in luna decembrie a anului trecut, si cele mai mici salarii medii nete a fost de citrca 6. 000 de lei, arata datelepublicate, joi,de Institutul National de Statistica INS).

Cele mai multe cazuri noi de infectare au fost in Bucuresti, Timis, Brasov si Maramures

Cele mai multe cazuri de infectare din ultimele 24 de ore au fost in Capitala 493), Timis 193) si Brasov174). De asemenea, in Maramures s-au descoperit peste 100 de noi infectii. La polul opus al clasamentului se afla Covasna, Mehedinti si Teleorman, arata datele publicate duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

Vacantele romanilor in pandemie: Cele mai multe calatorii externe au fost in Grecia si Turcia

Cele mai multe vacante in strainatate ale romanilor in 2020 au fost in Grecia si Turcia si doar 8% dintre calatorii au avut ca destinatii zone mai indepartate precum Bali, Zanzibar, Maldive sau Mexic, se arata intr-un studiu citat de Agerpres. Romanii au descoperit in tara lor, in anul pandemic 2020, zone de vacanta despre care nici nu stiau ca exista. Au vizitat Ciungetu Malaia din judetul Valcea, Colibita din judetul Bistrita Nasaud, plaja Cochilia din Tuzla ori barajul de la Stanca Costesti, dar si Grecia, Turcia - principalele destinatii externe ale anului trecut, se arata in studiul care analizeaza perceptia romanilor fata de calatorii in anul pandemic 2020, realizat de agentia organizatoare Hello Holidays in luna ianuarie.

Mesaje de Sf. Valentin. Cele mai emotionante mesaje pe care le poti trimite persoanei iubite

Pe 14 februarie, lumea intreaga sarbatoreste SfValentin sau Ziua indragostitilor. Cu acest prilej, iata cele mai frumoase mesaje pe care poti sa i le trimiti persoanei iubite.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3142 seconds )