Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai tari filme de acum 20 ani care merita vazute si azi

Playtech Playtech,
Cele mai tari filme de acum 20 ani care merita vazute si azi

Cinematografia a avut, ca orice domeniu, ani mai buni si ani mai rai. Exact acum 20 de ani, s-au lansat unele din cele mai bune filme, pe care merita sa le vezi si azi si peste alte doua. continuă pe Playtech

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Dimineata

De ce se scoala oltenii dimineata devreme? Ca sa vada cat mai au pan-se scoala tarziu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Tanarul

Doi politisti unul mai batran, celalalt mai tanar) stateau ascunsi cu radarul, cand vad venind, tare, un X6. - Ba, ce tare vine asta, zise ala mai batran. - Cu cat vine? intreaba ala mai t.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Chimia

- Bula, care e materia ta preferata la scoala? - Chimia. - Cum asa, ca in clasa a V-a inca nu se invata! - Tocmai de aceea! .

Cele mai noi masini in 2019 pe care ai vrea sa le ai, chiar daca sunt scumpe

Cele mai noi masini in 2019 vor fi prezentate in cadrul Salonului Auto de la New York si merita sa arunci o privire pe lista cu noutati. Evident, vor fi masini foarte scumpe, la care.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Calculatoarele

De cativa ani ma tot chinui sa intru la Facultatea de Informatica. Anul acesta am avut in sfarsit noroc, nu m-a vazut paznicul si am putut sa intru si sa fur cateva calculatoare! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Taxi

Mergand spre casa cu nevasta-sa, un ardelean vede un taxi si se gandeste sa-l ia. Intrand in masina, se adresaza taximetristului: -Cat face pana acasa? -20 de mii. -Da . daca vine si.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Marul

Test la matematica : Ionut are 5 mere din care ii da lui George 2 mere, Mariei alte doua iar el mananca unul. Ce culoare are marul pe care l-a mancat Ionut ? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Box

Ora de anatomie. - Care muschi sunt pusi in actiune, daca eu fac box?, intreaba profesorul. Bula: - Muschii mei faciali ai rasului! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Leii

Discutie intre ardeleni: Mai Gheorghe hai sa te intreb ceva: Ce faci cand esti inconjurat de lei din toate partile? Nu stiu. habar nu am, ce pot sa fac? ii bagi in buzunar,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Prietena

Bula si Bubulina stau la plaja. - Ai vazut-o, draga, pe fata aceea care zambea la mine? zice mandru Bula. - Da, iubitule. Si pe mine m-a bufnit rasul cand te-am vazut prima oara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )