Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cele 3 orase din Sibiu care intra in carantina. Lista completa a restrictiilor

B1 B1,
Cele 3 orase din Sibiu care intra in carantina. Lista completa a restrictiilor

Trendul ascendent al numarului de infectari cu COVID-19 au determinat autoritatile sa aplice noi masuri restrictive. Din cauza transmiterii comunitare foarte puternice a noului coronavirus, mai multe localitati. continuă pe B1

Cei care vin in Romania din aceste tari vor intra in carantina. Lista completa a tarilor cu risc epidemiologic ridicat

Sarbatorile de iarna se apropie, iar cei care se gandesc sa revina in tara dupa lungi luni de munca sau pur si simplu sa dea o fuga inainte ca posibil restrictiile sa se inaspreasca din nou trebuie sa stie asta. Romanii din ce tari sunt nevoiti sa intre in carantina la revenirea pe meleaguri? Lista .

Spitalul de Psihiatrie din Sibiu devine unitate medicala de suport COVID-19. in judet ar putea fi instituita carantina

Spitalul de Psihiatrie Dr. Gheorghe Preda din Sibiu devine spital suport-COVID-19, a hotaratmiercuri Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Unitatea medicala pune la dispozitia.

Raluca Turcan, despre investitiile facute la Spitalul Judetean din Sibiu: Am decontat achizitionarea de aparatura medicala de aproximativ 13 milioane de euro din fonduri europene

Intrebata despre investitiile care s-au facut la Spitalul Judetean din Sibiu, in contextul in care judetul se confrunta cu cea mai mare rata de incidenta a cazurilor, vicepremierul Raluca Turcan a preciat.

Un barbat din Sibiu spune ca a fost sunat de DSP si intrebat cum se simte tatal sau, diagnosticat cu COVID-19 si mort in urma cu cateva zile

Un barbat din Sibiu afirma ca a fost sunat de reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica, fiind intrebat cum se simte tatal sau, diagnosticat cu COVID-19 si decedat in urma cu cateva zile, si in conditiile in care mama sa primise de la DSP aprobarea sa participe la inmormantare.

Ingredientele din bucatarie care iti curata plamanii de infectii. Trucul secret folosit de oamenii de la tara

Sezonul rece aduce multe probleme legate de respiratie sau tuse persistenta, iar pentru a scapa de ele oamenii de la tara folosesc trucuri si leacuri naturale la care sigur nu te-ai fi gandit. Acestea sunt ingredientele din bucatarie care iti curata plamanii de infectii. Cum iti cureti natural plamanii de infectii Odata cu sezonul rece .

Vedeta din Romania care ignora toate regulile. Cum a aparut in centrul Capitalei, fara nicio jena

Roxana Nemes a fost prinsa pe picior gresit de fotoreporterii Ciao! Cantareata a picat testul sanitar, aratand publicului ei ca nu da doi bani de normele de protectie impotriva noului virus. Roxana Nemes a calcat alaturi. Vedeta a ignorat regulile sanitare Roxana Nemes a fost fotografiata zilele trecute iesind dintr-o curatatorie. Plina de energie, la .

Raed Arafat: Situatia din Alba Iulia este foarte asemanatoare cu cea din Sibiu, care a fost plasat in carantina

Secretarul de stat Raed Arafat s-a aflat, vineri, la Alba Iulia, dupa ce a vizitat, in cursul zilei, municipiul Sibiu, care a fost plasat in carantina.

Prima disciplina din Romania care inchide portile din cauza pandemiei

Federatia Romana de Hochei pe Gheata a anuntat suspendarea campionatului national din cauza pandemiei de coronavirus.

Prima aplicatie din Romania care ii ajuta pe nevazatori sa se ghideze mai usor in oras

SeeYou este prima aplicatie web-based din Romania ce conecteaza persoanele cu deficiente de vedere cu voluntari care fie pot insoti in diverse activitati offline, fie le pot oferi ajutor.

EXCLUSIV Ce spune FRF despre amicalul Romaniei cu Belarus, ultima dictatura din Europa care isi reprima cetatenii ce protesteaza impotriva regimului Lukashenko: Situatia politica nu ar trebui sa impacteze fotbalul

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, pe site-ul oficial, ca meciul amical, pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti. Avand in vedere situatia tensionata din Belarus, unde dictatorul Alexander Lukashenko.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )