Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cele trei chei ale alegerilor din 9 decembrie.

România Liberă România Liberă,
Cele trei chei ale alegerilor din 9 decembrie.

Pentru cei convinsi ca drumul spre normalitate al Romaniei presupune o clasa politica mai competenta, mai onesta, orientata fundamental spre servirea interesului national, alegerile de duminica se anunta un eveniment apocaliptic. O zi a Judecatii de Apoi pe invers, la finalul careia portile raiului li se vor deschide celor mai ticalosi dintre noi, in timp ce putinii cuviosi care au rezistat ispitelor si au refuzat pactul cu diavolul vor fi crucificati sau aruncati in cazanele cu smoala ale lui . continuă pe România Liberă

Graham Watson: Basescu sa respecte Constitutia si rezultatul alegerilor din 9 decembrie

Liderul Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa ALDE), Graham Watson, ii cere presedintelui Traian Basescu sa respecte Constitutia Romaniei si legea, precum si rezultatul alegerilor democratice,.

Semnificatia alegerilor din 9 decembrie 2012. Plus cateva mici previziuni

Romania se afla iarasi intr-unul din prea desele momente de rascruce din istoria sa recenta. Are de ales intre a reveni pe drumul spre modelul occidental sau a inainta vertiginos pe calea catre modelul maghiar, turkmen sau uzbec. Optiunile sunt simple: institutii functionale, reguli pentru toti si politicieni perfectibili sau oligarhi atotputernici in loc de institutii inhaitati cu politicieni corupti care fac legea. Vom conta pe lideri politici acceptati de Occident sau pe fanfaroni nationalisti refuzati la export? In plan intern, am scapat de eterna alegere raul cel mai mic). Miza in 2012 - limitara raului cel mare.

Noul Mers al Trenurilor intra in vigoare din 9 decembrie.

Noul Plan de Mers al Trenurilor 2012-2013 va intra in vigoare din 9 decembrie, cu valabilitate pana pe 14 decembrie 2013, au anuntat, joi, reprezentanti ai CFR Calatori, intr-un comunicat remis Agerpres. Zilnic se vor afla in circulatie 1. 378 de trenuri, cu 60 de trenuri mai mult decat in planul de mers 2011-2012. In traficul intern s-a implementat mersul de tren cadentat pe rutele unde conditiile de circulatie si exploatare au permis acest lucru si unde traficul de calatori este cu .

Romanii aflati in tranzit in strainatate NU POT VOTA la alegerile parlamentare din 9 decembrie

Cetatenii romani aflati in tranzit in strainatate nu pot vota la alegerile parlamentare din 9 decembrie, a precizat intr-o conferinta de presa, miercuri, secretarul general al MAE Robert Cazanciuc,.

Rezultatul votului din 9 Decembrie: previziuni pentru 2016

Romania: 17 milioane de locuitori. Singurul sector economic care creste fata de 2012: energia. Va fi singurul sector care va atrage investitii straine. Creste inegalitatea sociala, Romania va avea cel mai ridicat coeficient Gini din UE in 2016 si cu 10-15% mai mare fata de 2012. Sistemul politic va fi mai feudal decat acum. Baronii locali vor fi si mai puternici, copiii de bani gata de la Bucuresti vor conduce masini si mai tari decat cele pe care le conduc azi, scrie Emil Stoica pe blogul Jeopardy.

Noul Plan de Mers al Trenurilor 2012-2013 intra in vigoare din 9 decembrie

CFR Calatori precizeaza ca, incepand cu data de 9 decembrie, va intra in vigoare Noul Plan de Mers al Trenurilor 2012-2013, valabil pana la data de 14 decembrie 2013, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Din 9 decembrie intra in vigoare noul Mers al Trenurilor

Incepand cu data de 9 decembrie a. c. , va intra in vigoare Noul Plan de Mers al Trenurilor 2012-2013, care va fi valabil pana la 14 decembrie 2013, se arata intr-un comunicat publicat joi de CFR. Zilnic se vor afla in circulatie 1378 de trenuri, cu 60 de trenuri mai mult decat in planul de mers 2011-2012.

Soferii pot plati rovinieta prin SMS, incepand din 5 decembrie

Incepand cu data de 5 decembrie, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania impreuna cu Orange Romania, lanseaza, in premiera nationala, sistemul de plata a rovinietei cu telefonul.

Cum va influenta vremea rea prognozata de meteorologi alegerile din 9 decembrie

Frigul si ploaia anuntate de meteorologi pe 9 decembrie ar putea influenta rezultatul scrutinului pentru parlamentare, insa nu in mod semnificativ. Sociologii sunt de parare ca prezenta la vot ar putea scadea si ca scorul candidatilor va avea de suferit in functie de zonele in care conditiile meteo vor fi nefavorabile. Mircea Kivu, Cristian Parvulescu si Vasile Dancu au declarat pentru HotNews. ro ca prezenta cea mai mica s-ar putea inregistra in mediul rural iar USL ar putea fi afectat. Si uselistii recunosc neoficial ca vremea rea ar putea sa le faca probleme. Electoratul nostru este in mediul rural si daca ploua sau e viscol va fi foarte greu sa mobilizam oamenii. La sate conteaza foarte mult, e mizerie, frig omu nu mai este asa dispus sa iasa din casa cum a fost la alegerile locale sau la referendum. O sa fie o problema destul de serioasa, sa speram ca nu va fi asa cum zic cei de la meteo, a explicat un lider PSD, pentru Hotnews. ro.

Filmul Diaz - Dont clean up this blood, din 7 decembrie in cinematografele din Romania. Bobby Paunescu: Merita vazut

Filmul produs de Bobby Paunescu si lansat international la inceputul anului ajunge si in Romania. Diaz - Dont clean up this blood, filmul care reconstituie masacrul din incinta scolii Diaz, de pe 21 iulie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )