Libnet.ro
UNICEF

05:45

Romanii aflati in tranzit in strainatate NU POT VOTA la alegerile parlamentare din 9 decembrie

Antena3 Antena3,
Romanii aflati in tranzit in strainatate NU POT VOTA la alegerile parlamentare din 9 decembrie

Cetatenii romani aflati in tranzit in strainatate nu pot vota la alegerile parlamentare din 9 decembrie, a precizat intr-o conferinta de presa, miercuri, secretarul general al MAE Robert Cazanciuc,. continuă pe Antena3

Cum au sarbatorit ziua nationala romanii aflati in strainatate

Romanii de peste granite au sarbatorit Ziua Nationala cu muzica traditionala si voie buna. Cetatenii romani din Milano au organizat un spectacol folcloric cu ocazia Zilei Nationale, iar la Chisinau, un.

MAE: Romanii in tranzit, fara resedinta in strainatate, nu pot vota la ambasade in 9 decembrie

Cetatenii romani aflati in tranzit in afara tarii, fara a avea resedinta sau domiciliul in strainatate, nu pot vota la alegerile parlamentare de duminica, 9 decembrie, in cele 306 sectii de votare care vor functiona in afara tarii, a declarat, miercuri, Robert Cazanciuc, secretar general al MAE, citat de Mediafax. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, sustinuse cu o zi in urma ca romanii aflati in tranzit in diferite state la data alegerilor parlamentare pot vota la ambasada.

Zaharescu sustine ca romanii AFLATI iN TRANZIT in diferite state POT VOTA la ambasada.

Romanii aflati in tranzit in diferite state la data alegerilor parlamentare pot vota la ambasada, potrivit purtatorului de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, potrivit Mediafax. El a raspuns astfel intrebat de jurnalisti daca persoanele care se afla in tranzit in diverse tari, sunt turisti sau se afla in vizita la cineva, au dreptul sa voteze. Jurnalistul a aratat ca a fost primita o sesizare din partea unui cetatean din Germania, care a spus ca nu vor putea vota decat cei care au .

MAE: Romanii aflati in tranzit in afara tarii, fara resedinta in strainatate, nu pot vota la ambasade pe 9 decembrie

Cetatenii romani aflati in tranzit in afara tarii, fara resedinta in strainatate, nu pot vota la ambasade pe 9 decembrie. Mesajul a venit din partea oficialilor Ministerului Afacerilor Externe. Pe de.

Guvern: Romanii aflati in tranzit in diferite state pot vota la ambasada

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, a anuntat marti ca romanii aflati in tranzit in diferite state la data alegerilor parlamentare pot vota la ambasada. Pot merge in cele 306 sectii de.

Guvern: Romanii aflati in tranzit in diferite state pot vota la ambasada. Ministrul de Interne infirma

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, a anuntat marti ca romanii aflati in tranzit in diferite state la data alegerilor parlamentare pot vota la ambasada. Pot merge in cele 306 sectii de.

De ce la alegerile parlamentare 2012 nu vor putea vota in Germania toti romanii cu drept de vot

Participarea romanilor din Germania la votul din 9 decembrie 2012 pentru Senat si Camera Deputatilor este restrictionata. La europarlamentarele si prezidentialele din 2009 a putut vota oricine avea un buletin sau pasaport romanesc valabil. Acum e nevoie si de domiciliul sau resedinta in RFG, nu exista precizari referitoare la ocazionali. Printr-un exercitiu logic, romanii in tranzit sau aflati in concediu in Germania la data cu pricina, ca si romanii in interes de afaceri sau care stau si muncesc la negru in Germania, nu vor putea vota.

Majoritatea romanilor din strainatate nu pot vota pe 9 decembrie. Vezi de ce.

Cetatenii romani din strainatate isi pot exprima dreptul de vot pe 9 decembrie doar daca au domiciliul sau resedinta in tarile de adoptie. Ei vor vota pentru cei patru parlamentari din diaspora si pentru cei doi senatori. Persoanele care au resedinta permanenta se prezinta la sectia de vot doar cu buletinul in timp ce persoanele care au rezidenta in afara buletinului au nevoie de un document emis de tara in care se afla si care sa ateste faptul ca au resedinta in acel loc. Trebuie spus ca .

Antonescu, despre alegerile parlamentare: Cred ca este cel mai important vot din ultimii 20 de ani.

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca votul pe care romanii il vor da pe 9 decembrie la alegerile parlamentare este cel mai important din ultimii 20 de ani. Ceea ce vreau sa transmit tuturor candidatilor, echipelor de campanie, militantilor, este sa constientizeze ca aici ca si in sport niciun meci nu e dinainte jucat . Ultima saptamana de campanie trebuie sa fie saptamana eforturilor maxime, a precizat liderul liberal. Celor care cred ca USL este solutia, este .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Botosani: Neculai Rebenciuc, INCOMPATIBIL.

Neculai Rebenciuc candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rebenciuc se va bate pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Vezi CV-ul lui Nicolai Rebenciuc Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICI SI .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )