Libnet.ro
UNICEF

07:30

CELE TREI COMPANII CARE VOR INTRA iN FTSE Preturi mici, castiguri mari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CELE TREI COMPANII CARE VOR INTRA iN FTSE Preturi mici, castiguri mari

Anca Paltineanu, Tradeville: Banca Transilvania are un indicator Price to Earnings Ratio mult mai mic decat bancile listate din regiunea noastra, indeosebi fata de cele din Polonia * Dragos Cabat: Din perspectiva Price to Book Value, probabil ca bancile de la noi sunt usor supraevaluate * Aurelian Dochia: Indicatorii arata ca sistemul bancar din tara noastra functioneaza sub potential Preturile actiunilor Banca Transilvania TLV), BRD - Groupe Societe Generale BRD) si Romgaz SNG), cei trei emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) ce vor intra in componenta indicilor FTSE Russell, incepand cu toamna anului viitor, sunt mici pentru castigurile pe care le ofera in prezent aceste societati, sunt de parere analistii contactati de Ziarul BURSA. continuă pe Ziarul Bursa

Cele trei religii monoteiste condamna eutanasierea si sinuciderea asistata. O problema de viata si de moarte

Cele trei religii monoteiste, crestinismul, iudaismul, si islamul, condamna eutanasierea si sinuciderea asistata, ne anunta Hotnews.

Viorica Dancila: Cei care vor merge in Parlament la votul de investitura a noului guvern vor fi exclusi din PSD

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, luni, ca parlamentarii care vor participa la votul pentru investirea noului guvern vor fi exclusi din partid. Liderul social-democrat.

Salariu minim de 750 de euro. Romanii care vor beneficia de aceasta masura. Este vorba despre o tara din UE

Impresionant, dar exista o tara in UE care ar urma, in viitorul apropiat, sa majoreze salariul minim, astfel incat sa ajunga la 750 de euro. Premierul statului a confirmat. Salariu minim de 750 de euro O tara din UE si-a anuntat intentiile de a majora salariul minim cu 25%, pana in 2023. Premierul statului a .

Corporate Report: Fiul sefului Pentagonului lucreaza la o companie care liciteaza pentru un contract; Carlsberg lucreaza la sticle de bere facute din hartie; Blue Origin a lui Jeff Bezos intra in parteneriat cu trei companii pentru modulul lunar NASA

Si licitatiile Pentagonului starnesc controverse si contestatii Va mai dura cativa ani pana vom bea bere din sticle din hartie Parteneriate public-privat ii vor duce pe americani cu rachete pe Luna inainte ca bucurestenii sa ajunga cu masinile pe autostrazi la Sibiu sau Brasov.

Cele trei religii monoteiste condamna eutanasierea si sinuciderea asistata

Inalti reprezentanti ai celor trei religii monoteiste - crestinismul, iudaismul si islamul - au semnat si predat papei Francisc un document in care se pronunta ferm impotriva eutanasiei si sinuciderii asistate, care sunt intrinsec si moral gresite, scrie AFP.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai prost sezon al SCORPIONULUI. Totul le merge pe dos

Zodia Scorpionului nu aZodia Scorpionului nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. duce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - Te simt depasitde tot ti se.

HOROSCOP Halloween: Zodiile care vor avea o zi de cosmar

Aceste trei zodii au cel mai mare ghinion de Halloween. Nu le merge nimic bine si se lovesc doar de probleme. HOROSCOP TAUR - Planeta care iti guverneaza zodia este retrograda de Halloween. Vei avea doar.

HOROSCOP saptamana 28 octombrie - 3 noiembrie. Zodiile care vor avea o saptamana groaznica. Totul le merge prost

Saptamana 28 octombrie - 3 noiembrie nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP BERBEC - A venit momentul sa iti iei ramas bun de la toate lucrurile care te tin pe loc. Va fi o.

Digi24: Trei scenarii care ii fac fericiti pe cei din PSD. Cum poate ramane Viorica Dancila premier pana in 2020

Desi demis prin motiune de cenzura, Guvernul Dancila poate sa ramana in functie pana dupa alegerile prezidentiale de la finalul acestui an. Calculele politice facute de PSD arata ca Viorica Dancila are de castigat din criza politica, o criza care o poate ajuta sa intre in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Acesta este si motivul pentru care PSD face tot posibilul sa impinga votul pentru noul Guvern in saptamana primului tur al alegerilor prezidentiale.

Destinatii din lume pentru turistii care vor sa celebreze Halloween-ul prin evenimente inedite Romania, in top

Sarbatoarea de origine celtica Halloween, care are loc in noaptea de 31 octombrie, poate fi celebrata de turisti prin vizitarea unor locuri inspaimantatoare, cu o bogata incarcatura istorica, si prin participarea la festivaluri tematice inedite, care reanima vechi traditii, potrivit Mediafax, care citeaza CountryLiving.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )