Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un CELEBRU brand va inchide 53 de magazine. Care este motivul

B1 B1,
Un CELEBRU brand va inchide 53 de magazine. Care este motivul

Victorias Secret intentioneaza sa inchida 53 de magazine in acest an, dupa ce tot mai multe femei renunta la acest brand in favoarea lenjeriei de la firme startup sau de la marii retaileri. Vanzarile. continuă pe B1

O cunoscuta retea sociala se inchide DEFINITIV. Care este motivul...

Reteaua sociala Google+ se inchide definitiv pe 2 aprilie 2019. Compania a facut anuntul inca de la inceputul anului, cand a facut public calendarul operatiunilor. in martie, cei care administrau.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar valora peste 5 miliarde de dolari. Rovina este al doilea cel mai mare zacamant aurifer din Europ.

Unde se afla cea mai mare rezerva de aur din Romania si care este valoarea ei

Aur. Acesta este cuvantul pentru care multi oameni au facut sacrificii imense de-a lungul istoriei. Cel mai mare zacamant de aur si cupru din Romania se gaseste la Rovina. Cele peste 200 de tone de la Rovina ar.

Poluarea, cauza majora a unor boli foarte grave. Care este situatia in Bucuresti

Romania este una dintre cele mai poluate tari din Europa, iar efectele aerului murdar asupra sanatatii sunt mai grave decat admit autoritatile. Ultimul studiu oficial arata ca, in 2017, nivelul maxim.

eMAG inaugureaza la Pitesti primul showroom in care este disponibil serviciul eMAG Express

EMAG inaugureaza vineri, 1 martie, la Pitesti, primul showroom care le ofera clientilor mai multa autonomie prin intermediul noului serviciu eMAG Express, care le permite clientilor sa ridice produsele direct de la raft, fara ajutorul unui consultant.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )