Libnet.ro
UNICEF

01:05

Centrul Antidrog Galati lupta impotriva celor mai periculosi cinci factori care incita la consumul de droguri

Adevărul Adevărul,
Centrul Antidrog Galati lupta impotriva celor mai periculosi cinci factori care incita la consumul de droguri

Agentia Nationala Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog CPECA) Galati, a lansat un sistem de prevenire si asistenta integrata in domeniul drogurilor, care sa creeze o baza solida in ceea ce priveste identificarea problematicii si gasirea solutiilor de rezolvare a acesteia. continuă pe Adevărul

VIDEO Filmul face muzica sau invers? Topul celor mai bune coloane sonore din toate timpurile

Piesa potrivita la filmul potrivit accentueaza mesajul productiei si contribuie la succesul ei global. Daca anul acesta, premiul Oscar pentru cea mai buna coloana sonora a ajuns la Steven Price, pentru Gravity, editorii revistei Billboard au publicat topul celor mai bune melodii din peliculele ultimelor decenii.

FOTO Calatorie de 91.000 de euro, pe urmele celor mai spectaculoase si fotografiate panorame din lume

VeryFirstTo, o agentie de turism specializata in pachete de lux a scos spre vanzare, contra sumei de 91. 000 de euro, oferta de a calatori in jurul lumii si de a vizita zece din cele mai fotografiate destinatii din lume.

FOTO OSCAR 2014 Extravaganta si stil pe covorul rosu. Lista celor mai bine imbracate vedete

Gala Oscar nu mai este de mult doar un simplu spectacol care premiaza performanta in domeniul filmului, ci un spectacol plin de eleganta, extravaganta si culoare. Cu mult timp inainte de ceremonie, celebritatile, stilistii lor si marile case de moda comploteaza pentru ca aparitiile pe covorul rosu sa fie perfecte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )