Libnet.ro
UNICEF

16:01

Cercetatori: Coreea de Nord ar putea avea mai mult plutoniu decat se estimeaza

România Liberă România Liberă,
Cercetatori: Coreea de Nord ar putea avea mai mult plutoniu decat se estimeaza

Phenianul pare sa fi produs, pentru programul sau de armament, mai mult plutoniu decat se estima pana acum, reiese din imagini cu principalul complex nuclear din Coreea de Nord, potrivit site-ului 38 North, care apartine de Universitatea John Hopkins din Washington. continuă pe România Liberă

Coreea de Nord ar putea sa detina mai mult plutoniu decat se estimeaza

Noi imagini cu principala instalatie nucleara din teritoriul nord-coreean arata ca regimul stalinist de la Phenian pare sa fi produs, in programul sau de inarmare, mai mult plutoniu decat se estima, potrivit site-ului 38 North, in contextul in care ambitiile nucleare ale dictatorului Kim Jong-un alimenteaza tensiuni in regiune, relateaza AFP.

iPhone 8 ar putea avea un laser 3D pentru realitate agumentata

IPhone 8 ar putea avea un laser 3D pe partea din spate, pentru aplicatiile de realitate augmentata. Conform informatiilor din piata, cei de la Apple se straduiesc din greu sa creeze un laser 3D pe care sa il adauge pe partea din spate a viitorului iPhone 8. Acesta ar urma sa fie util aplicatiilor de [].

Superbet Betting and Gaming a avut pe statul de plata cu 1.473 de angajati mai mult anul trecut

Superbet Betting and Gaming SA a avut pe statul de plata cu 1. 473 de angajati mai mult in 2016 fata de 2015, iar lunar angajeaza in medie 50 de noi oameni, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Marea Britanie nu va plati niciun ban mai mult decat este necesar pentru iesirea din UE

Ministrul pentru Brexit, Steve Baker, a declarat ca Marea Britanie nu va plati Uniunii Europene niciun ban mai mult decat are nevoie ca parte a acordului,potrivit PressTV. UE a cerut zeci de miliarde de euro Angliei ca parte a proiectului de lege Brexit, inainte ca Bruxelles sa inceapa discutiile vizand un acord de liber schimb cu Londra.

FOTO Un liceu din Suceava cere elevilor taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat. Mai mult, taie si chitante, desi eliberarea actului este gratuita, conform ministrului Educatiei. Liviu Pop: Voi verifica

Un liceu din Suceava le cere absolventilor claselor a XII-a taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat, desi ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine caeducatia este gratuita conform Constitutiei. Mai mult decat atat, potrivit elevilor cuantumul difera de la un caz la altul. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a cerut verificare a informatiei si daca este un caz izolat sau o situatie generalizata.

UPDATE FOTO Un liceu din Suceava cere elevilor taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat. Mai mult, taie si chitante, desi eliberarea actului este gratuita, conform ministrului Educatiei. Liviu Pop: A fost o decizie a Consiliului de Administratie al

Un liceu din Suceava le cere absolventilor claselor a XII-a taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat, desi ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine caeducatia este gratuita conform Constitutiei. Mai mult decat atat, potrivit elevilor cuantumul difera de la un caz la altul. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine, dupa verificare, ca taxa a fost decisa la nivelul Consiliului de Administratie, desi in Legea Educatiei Nationale nu este prevazuta perceperea unei astfel de taxe. In ceea ce priveste, eventualele masuri cu privire la caz, oficialul a spus ca asteapta finalizarea investigatiilor.

Schimburile comerciale dintre China si Coreea de Nord au urcat cu 10 procente

Comertul Chinei cu izolata Coree de Nord a urcat cu peste 10 procente in primele sase luni fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat joi un oficial chinez, in conditiile in care Statele Unite incearca tot mai mult sa preseze Beijingul sa-si schimbe atitudinea fata de regimul Kim Jong Un.

La 8 ani castiga pe ora mai mult de 3 salarii minime pe economie: Cine e cel mai tanar om de afaceri din lume

Junior Wyatt, un copil de doar 8 ani, a reusit sa castige 13. 000 de lire sterlie pe luna vanzand oua. El este cel mai tanar antreprenor din Marea Britanie si si-a inceput afacerea cu.

Capcanele creditelor rapide: dobanzi de peste 92.000%. imprumuti un leu si platesti inapoi de 900 de ori mai mult

Contractele prin care IFN-urile ofera bani populatiei pot ascunde numeroase nereguli grave. Cele mai multe sunt legate de informatiile neclare legate de costul real al creditului, care, in lipsa reglementarilor, poate ajunge la un nivel halucinant.

Notificarile push cresc vanzarile in online mai mult decat email-urile

Pana de curand, notificarile push push notifications sunt mesajele care ti se afiseaza in coltul ecranului cand deschizi un site sau o aplicatie) erau folosite in special pentru aplicatiile mobile, dar incepand cu anul 2015, acestea au prins teren si pe partea de site-uri web. De anul trecut au inceput sa fie folosite din ce in ce mai des ca instrument de marketing de catre magazinele online. Asta pentru ca, potrivit statisticilor, peste 60% dintre clientii care au optat pentru a primi notificari push de la magazinele online pe care le frecventeaza, au plasat cel putin o comanda imediat ce au primit un mesaj relevant.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )