Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului ICA se judeca in 24 septembrie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului ICA se judeca in 24 septembrie

Cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta instanta, se judeca in 24 septembrie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe Wall-Street Ro

Curtea Suprema judeca pe 24 septembrie cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului ICA

Cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta instanta, se va judeca in 24 septembrie, la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cererea lui Voiculescu de stramutare a dosarului ICA se judeca in 24 septembrie la instanta suprema

Solicitarea depusa de avocatii lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta instanta, se judeca in 24 septembrie, la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cererea lui Voiculescu de stramutare a dosarului ICA se judeca in 24 septembrie la instanta suprema

Cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta instanta, se judeca in 24 septembrie, la inalta Curte.

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca in 24 septembrie cererea lui Voiculescu de stramutare a dosarului I.C.A.

Cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta instanta, se judeca in 24 septembrie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza Mediafax.

Voiculescu vrea stramutarea dosarului ICA de la Curtea de Apel Bucuresti

Dan Voiculescu vrea sa stramute judecarea dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA) de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta curte din tara. Avocatii acestuia au depus cererea de stramutare la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Dosarul ICA. Dan Voiculescu cere stramutarea dosarului la o alta instanta

Avocatii lui Dan Voiculescu au cerut Curtii Supreme, miercuri, stramutarea dosarului ICA la o alta instanta de judecata. La termenul anterior, acest caz a fost preluat de un nou complet de judecata care a respins mai multe cereri inaintate de aparatori, inclusiv de recuzare a completului.

Dosarul ICA: Dan Voiculescu cere stramutarea procesului

Avocatul lui Dan Voiculescu cere Inaltei Curti de Casatie si Justitie stramutarea procesului in care se judeca dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), informeaza Realitatea TV.

Dan Voiculescu a contestat decizia procurorilor de a-l plasa sub control judiciar

Dan Voiculescu a contestat decizia procurorilor de a-l plasa sub control judiciar, iar cererea se va judeca marti. Avocatul lui Voiculescu, Gheorghita Mateut, a atacat astazi la Tribunalul Bucuresti interdictia.

Dan Voiculescu a fost citat la DNA in dosarul ICA

Dan Voiculescu a fost citat, joi dupa-amiaza, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), potrivit unor surse judiciare.

Dan Voiculescu: Am cerut stramutarea dosarului I.C.A. pentru ca este o foarte mare presiune pe Curtea de Apel Bucuresti / Despre noul dosar de santaj: E o facatura

Dan Voiculescu a declarar sambata dimineata ca a cerut stramutarea dosarului I. de la Curtea de Apel Bucuresti pentru ca este pusa o foarte mare presiune pe instanta de judecata. Intrebat cine anume pune presiune, el a afirmat ca nu stie si ca acest lucru ramane sa fie aflat.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )