Libnet.ro
UNICEF

09:30

Curtea Suprema judeca pe 24 septembrie cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului ICA

România Liberă România Liberă,
Curtea Suprema judeca pe 24 septembrie cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului ICA

Cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta instanta, se va judeca in 24 septembrie, la inalta Curte de Casatie si Justitie. continuă pe România Liberă

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca in 24 septembrie cererea lui Voiculescu de stramutare a dosarului I.C.A.

Cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta instanta, se judeca in 24 septembrie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza Mediafax.

Cererea lui Voiculescu de stramutare a dosarului ICA se judeca in 24 septembrie la instanta suprema

Cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta instanta, se judeca in 24 septembrie, la inalta Curte.

Cererea lui Voiculescu de stramutare a dosarului ICA se judeca in 24 septembrie la instanta suprema

Solicitarea depusa de avocatii lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta instanta, se judeca in 24 septembrie, la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului ICA se judeca in 24 septembrie

Cererea lui Dan Voiculescu de stramutare a dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta instanta, se judeca in 24 septembrie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Curtea Suprema a decis: bunurile lui Ioan Niculae raman sub sechestru

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) au respins contestatia formulata de Ioan Niculae in cazul sechestrului asigurator pus de procurorii DIICOT pe mai multe bunuri mobile si imobile ale omului de afaceri. in cadrul aceleiasi actiuni in instanta, a contestat sechestrul asigurator si Nicoleta Toncea, o apropiata a omului de afaceri, cererea fiind de asemenea respinsa ca nefondata de judecatorii ICCJ.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )