Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cetatean italian, cercetat de politistii buzoieni pentru evaziune fiscala

Adevărul Adevărul,
Cetatean italian, cercetat de politistii buzoieni pentru evaziune fiscala

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor de la Inspectoratul de Politie Judetean Buzau au inceput urmarirea penala impotriva unui cetatean italian, in varsta de 52 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala. continuă pe Adevărul

Trei administratori de firme, cercetati pentru evaziune fiscala. Au prejudiciat Statul cu peste 600 de mii de lei

In cursul acestei saptamani, politistii buzoieni de investigare a fraudelor au inceput urmarirea penala in trei dosare de evaziune fiscala, in care prejudiciul total depaseste o jumatate de milion de lei. Este vorba de trei cauze separate: in doua dintre situatii, suspectii derulau activitati in domeniul agricol, iar in cea de-a treia situatie, este implicat administratorul unei firme de constructii metalice.

Trei administratori de firme din Alba retinuti de IPJ Mehedinti pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Trei administratori de societati comerciale din Alba au fost retinuti joi seara de politistii din judetul Mehedinti in cadrul anchetei derulate in patru judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. O alta persoana din Alba ridicata pentru audieri va fi cercetata in libertate.

Constantin Ninel Potarca, retinut intr-un nou dosar de evaziune fiscala

Fostul candidat la Presedintie Constantin Ninel Potarca, cercetat in mai multe dosare pentru evaziune fiscala si condamnat la inchisoare intr-unul dintre acestea, a fost retinut, joi, intr-un nou caz de.

Patru baimareni cercetati pentru evaziune fiscala si spalare de bani

In cursul zilei de astazi, 5 iulie, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Maramures, cu sprijinul specialistilor criminalisti au pus in executare sase autorizatii de perchezitie. Suspectii detin afaceri in domeniul constructiilor iar perchezitiile au avut loc la locuintele si la sediile unor societati comerciale administrate de acestia.

Opt perchezitii in Alba la suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii au desfasurat joi, 4 iulie 2013, un numar de opt perchezitii in Alba la suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani. Simultan, politistii au fost prezenti si la adrese din Mehedinti, Timis si Hunedoara.

Perchezitii in Dambovita, Prahova si Ilfov: Mai multe persoane sunt suspectate de evaziune fiscala

Mai multe perchezitii au loc joi dimineata in trei judete. Politistii au descins la 7 adrese din Dambovita, Prahova si Ilfov. Vizate au fost mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Acestea ar .

Gorj: Ninel Potarca, arestat in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 4,4 milioane de lei

Fostul candidat la Presedintie Constantin Ninel Potarca, retinut, joi, intr-un nou caz de evaziune fiscala prin tranzactii cu fier vechi, dupa ce ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 4,4 milioane lei, a .

Perchezitii in Mehedinti, Timis, Hunedoara si Alba. Administratorii unor firme sunt acuzati de evaziune fiscala si spalare de bani

La aceasta ora au loc 23 de perchezitii in judetele Mehedinti, Timis, Hunedoara si Alba. Vizate sunt persoane acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani.

Perchezitii in Mehedinti, Alba, Hunedoara si Timis, intr-un caz de evaziune fiscala de peste 700.000 euro

Politistii fac 23 perchezitii, joi, la sediile unor firme din Hunedoara, Alba, Timis si Mehedinti, precum si la sediile a 11 administratori suspectati ca ar fi inregistrat tranzactii financiare fictive de.

UPDATE Perchezitii in Prahova, Dambovita si Ilfov la suspecti de evaziune fiscala. Prejudiciul este de peste 500.000 de euro

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor SIF) Prahova au descins joi dimineata la mai multe domicilii si sedii de firme din Prahova, Dambovita si Ilfov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )