Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un cetatean roman, ranit in incidentul armat care a avut loc intr-o gara din Munchen. MAE: Persoana este internata la un spital din oras, fiind supusa unei operatii la bratul stang

România Liberă România Liberă,
Un cetatean roman, ranit in incidentul armat care a avut loc intr-o gara din Munchen. MAE: Persoana este internata la un spital din oras, fiind supusa unei operatii la bratul stang

Un roman se afla printre cei trei raniti in incidentul armat care a avut loc, marti dimineata, intr-o gara regionala din apropiere de Munchen. continuă pe România Liberă

Un cetatean roman, ranit in incidentul armat care a avut loc intr-o gara din Munchen

Un roman se afla printre cei trei raniti in incidentul armat care a avut loc, marti dimineata, intr-o gara regionala din apropiere de Munchen.

Raluca Turcan: PNL a castigat in cel putin 16 dintre cele 49 de localitati in care au avut loc duminica alegeri locale

Candidatii PNL au castigat fotolii de primar in 16 dintre cele 49 de localitati in care au avut loc duminica alegeri locale partiale, scrie presedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

PNL sustine ca a castigat in cel putin 16 din cele 49 de localitati in care au avut loc alegeri locale duminica

Presedintele PNL Raluca Turcan afirma ca liberalii au castigat primariile in cel putin 16 din cele 49 de localitati in care au avut loc duminica alegeri locale partiale. Candidatii PNL s-au situat pe primele locuri la Targu Jiu, la Roman si la Rasnov.

Drama in Germania: O romanca, printre victimele din incidentul armat din Munchen

O romanca se afla printre persoanele ranite in incidentul armat produs marti intr-o gara din apropiere de Munchen, potrivit Die Welt, citat de Agerpres. Alte doua persoane si o politista au.

Un roman, printre victimele atacului armat de la Munchen

Un roman se afla printre cei trei raniti in incidentul armat care a avut loc marti dimineata intr-o gara regionala din apropiere de Munchen, landul german Bavaria, potrivit site-ului.

VIDEO in urma cu 105 ani a avut loc primul zbor de pe Aerodromul Focsani. Vrancenii sunt asteptati sambata la un mare miting aviatic

La Focsani va avea loc sambata un miting aviatic, intre orele 12. 00 si 15. 00, organiyat de Asociatia Romana pentru Propaganda si Istoria Aeronautici. Vineri seara, a fost organiyat un simpozion dedicat implinirii a 105 de la primul zbor de pe aerodromul Focsani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )