Libnet.ro
UNICEF

09:00

(P) Cat se castiga pe camera web: O fata din Bucuresti isi impartaseste cifrele reale ale veniturilor sale pe Bongacams

B1 B1,
(P) Cat se castiga pe camera web: O fata din Bucuresti isi impartaseste cifrele reale ale veniturilor sale pe Bongacams

P) in 2020, cand literalmente intreaga lume a intrat online din cauza pandemiei, multi oameni au inceput sa caute oportunitati de munca online si au descoperit sfera camerei web. Am decis sa aflam cat. continuă pe B1

Clasificari A si B pentru Editura Universitatii din Bucuresti in urma evaluarii CNCS

In urma evaluarii CNCS din ultima parte a anului 2020, Editura Universitatii din Bucuresti este clasificata in urmatoarele categorii: A pentru Filologie; B pentru Filosofie; B pentru Istorie si studii culturale; B pentru Teologie. Atasam in acest sens fragmente print-screen de pe site-ul CNCS. 18total views, 18views today.

Solutia lui Nicusor Dan pentru frigul din Bucuresti. Ce a spus primarul Capitalei

Frigul de afara din ultimele zile se resimte in apartamentele locuitorilor Capitalei racordati la sistemul central de termoficare. Care este solutia primarului general Nicusor Dan. Solutia lui Nicusor Dan pentru frigul din Bucuresti Doi locatari ai Sectorului 1 din Capitala asteapta cu groaza venirea gerului. Acest lucru, deoarece fac parte din persoanele care primesc apa .

Nicusor Dan, despre problemele cu termoficarea din Bucuresti: intreaga responsabilitate pentru ce se intampla iarna asta apartine fostei administratii. Tot ce putem sa facem acum este sa intervenim la avarii cat mai repede (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca pentru problemele cu termoficarea care exista acum in Bucuresti responsabilitatea este a fostei administratii a Bucurestiului. in acest moment, spune edilul general,.

Doliu in lumea muzicii. Cantaret, gasit mort intr-o camera de hotel din Pitesti: Adio, prieten drag

O moarte subita a avut loc noaptea trecuta intr-un hotel din Pitesti. Victima este un un cantaret francez, cunoscut sub numele de DJ Pascal, unul dintre cei mai iubiti DJ ai orasului Pitesti. Cei care au descoperit tragedia au fost chiar angajatii hotelului. Ce au gasit politistii in camera in care era cazat cantaretul Pascal .

A murit DJ-ul Pascal di Fazio. Acesta fost gasit intr-o camera de hotel din Pitesti

DJPascal di Fazio a decedat la varsta de 62 de ani. Acesta a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Pitesti. in acest moment, nu se cunosc cauzele decesului, potrivitAgerpres. Se pare ca.

Cand incep programarile si unde au fost amenajate cele 8 centre de vaccinare din Bucuresti, pentru cea de-a doua etapa a campaniei

In Capitala au fost amenajate 8 centre de vaccinare cu 23 de puncte pentru prima faza a celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare. Prefectura Bucuresti a anuntat ca startul campaniei va fi in data de.

Cele doua avarii care au lasat duminica mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti fara apa calda si caldura au fost remediate Termoenergetica a reluat furnizarea agentului termic

Cele doua avarii care au lasat duminica mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti fara apa calda si caldura au fost remediate, anunta Termoenergetica, iar furnizarea agentului termic a fost reluata. Lucrarile pentru remedierea avariilor au fost finalizate in cursul serii de duminica, sistemul a fost incarcat in cursul noptii.

Digi24: Un sofer s-a rasturnat cu masina pe Podul Basarab din Bucuresti, dar s-a prefacut ca era pasager pentru ca bause

Soferul care s-a rasturnat, ieri seara, cu masina pe podul Basarab din Capitala a fost identificat de politie, fiind vorba chiar de persoana pe care politistii au gasit-o langa masina si care.

Centru de vaccinare anti-COVID, amenajat in Complexul Studentesc Regie. Universitatea Politehnica din Bucuresti suporta integral costurile

Un centru de imunizare anti-COVID cu 16 puncte de vaccinare a fost amenjat de Universitatea Politehnica din Bucurestiin Complexul Studentesc Regie. Aprobarea pentru functionarea urmeaza sa fie datain.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )