Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cetatenii romani nu vor mai plati taxa de lunga sedere in Ucraina. Ce prevede acordul semnat cu vecinii din nord

Adevărul Adevărul,
Cetatenii romani nu vor mai plati taxa de lunga sedere in Ucraina. Ce prevede acordul semnat cu vecinii din nord

Un acord interguvernamental de exonerare de la plata taxei de viza de lunga sedere a fost semnat ieri, la Solotvino, in Ucraina, de catre ministrii de Externe ai Romaniei si Ucrainei. in urma semnarii acordului, cetatenii celor doua tari care vor dori viza de lunga sedere in tara vecina nu vor mai achita aceasta taxa. continuă pe Adevărul

Cetatenii romani nu vor mai plati taxa pentru viza de lunga sedere in Ucraina. Ce prevede acordul semnat cu vecinii din nord

Un acord interguvernamental de exonerare de la plata taxei de viza de lunga sedere a fost semnat ieri, la Solotvino, in Ucraina, de catre ministrii de Externe ai Romaniei si Ucrainei. in urma semnarii acordului, cetatenii celor doua tari care vor dori viza de lunga sedere in tara vecina nu vor mai achita aceasta taxa.

CCR: Salariatii nu vor mai putea fi suspendati de angajatori pe durata cercetarii disciplinare

Curtea Constitutionala a Romaniei vine cu o veste buna pentru angajati. Magistratii au hotarat, joi, ca angajatorii vor mai putea suspenda contractul de munca pe perioada cercetarii.

Utilizatorii Windows 10 nu vor mai putea face actualizari gratuite

Utilizatorii softului Windows 10 mai pot face actualizari gratuite pana in 29 iulie. Dupa aceasta data, milioanele de utilizatori vor gasi versiunea completa Windows 10 Home in magazine, au anuntat, vineri, reprezentantii companiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )