Libnet.ro
UNICEF

20:15

CEZ Distributie aloca 6 milioane lei pentru modernizarea unei statii electrice de transformare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEZ Distributie aloca 6 milioane lei pentru modernizarea unei statii electrice de transformare

CEZ Distributie vrea sa plateasca, din surse proprii, 6 milioane lei, fara TVA, pentru modernizarea partiala a unei statii electrice de transformare, contractul urmand sa fie incheiat pe o perioada de noua luni de la data atribuirii, potrivit unui anunt de participare, postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). continuă pe Ziarul Bursa

CFR SA atrage circa 700 milioane euro de la Comisia Europeana pentru modernizarea infrastructurii

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a semnat cu Comisia Europeana patru contracte de finantare in valoare totala de 689 milioane euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare, vizand legaturile.

Primaria Bucuresti vrea sa concesioneze pe 8 ani serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Valoarea estimata a contractului - 360 milioane lei

Primaria Capitalei vrea sa delege prin licitatie unui operator privat serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie pe o perioada de 8 ani. Valoarea estimata a contractului este de 360 milioane lei, circa 45 milioane lei pe an, inclusiv TVA. Pana acum, serviciul a fost delegat firmei 3D Romania. Contractul a fost incheiat in urma cu 20 de ani, el fiind prelungit/modificat prin 7 acte aditionale pana in iunie 2015. In aceasta perioada compania a incasat peste 400 milioane lei.

UPDATE Primaria Bucuresti vrea sa concesioneze pe 8 ani serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Valoarea estimata a contractului - 360 milioane lei. Consilierii nu au fost de acord

Primaria Capitalei vrea sa delege prin licitatie unui operator privat serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie pe o perioada de 8 ani. Valoarea estimata a contractului este de 360 milioane lei, circa 45 milioane lei pe an, inclusiv TVA. Pana acum, serviciul a fost delegat firmei 3D Romania. Contractul a fost incheiat in urma cu 20 de ani, el fiind prelungit/modificat prin 7 acte aditionale pana in iunie 2015. In aceasta perioada compania a incasat peste 400 milioane lei. UPDATE Consilierii generali nu au aprobat concesionarea acestui serviciu.

Posta Romana achizitioneaza echipamente si servicii IT de 17 milioane euro, pentru modernizare

Compania Nationala Posta Romana a lansat doua licitatii care vizeaza proiectul integrat de dezvoltare a retelei de comunicatii electronice a companiei, cu o valoare totala a contractelor de 77,2 milioane lei 17 mil. euro), urmand ca ofertele sa fie deschise pe 8 si 9 februarie, a anuntat operatorul intr-un comunicat de presa.

Plafon de 1,5 miliarde lei pentru programul Prima Casa 2016 si marja de dobanda redusa

Guvernul va aloca anul viitor un plafon suplimentar de garantii in cadrul programului Prima Casa de 1,3 miliarde de lei, la care se adauga 200 de milioane de lei din sumele eliberate ca urmare a rambursarilor creditelor in derulare, astfel incat plafonul total ajunge la 1,5 miliarde de lei, potrivit proiectului de Hotarare de Guvern publicat de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Doua castiguri de cate 16 milioane lei, la extragerea speciala Loto 6/49 de Anul Nou

Doua castiguri de cate 16 milioane de lei s-au inregistrat, miercuri, la Loto 6/49, alaturi de un castig de 2,5 milioane de lei la Noroc, cu ocazia extragerilor speciale de Anul Nou.

Euroins Romania isi majoreaza capitalul social cu 80 de milioane lei

Euroins Insurance Group, actionarul majoritar al EuroIns Romania, si-a majorat capitalul social cu 82 milioane de euro, iar ca urmare a deciziei din 29 decembrie, holdingul de asigurari a transferat 80 de milioane de lei, din marirea sa de capital, subsidiarei sale din Romania, urmand ca restul de 120 de milioane de lei sa fie varsati in cursul primului trimestru din 2016, se arata intr-un comunicat al companiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )