Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua castiguri de cate 16 milioane lei, la extragerea speciala Loto 6/49 de Anul Nou

România Liberă România Liberă,
Doua castiguri de cate 16 milioane lei, la extragerea speciala Loto 6/49 de Anul Nou

Doua castiguri de cate 16 milioane de lei s-au inregistrat, miercuri, la Loto 6/49, alaturi de un castig de 2,5 milioane de lei la Noroc, cu ocazia extragerilor speciale de Anul Nou. continuă pe România Liberă

Surpriza de proportii la Loto 6/49. Doi norocosi din Gaesti au castigat 16 milioane de lei cu bilete jucate la aceeasi agentie

Castig surpriza la extragerea de Anul Nou 6/49. Doi norocosi din Gaesti au castigat 16 milioane de lei, cu bilete jucate la aceeasi agentie din localitate. Numai ca unul dintre biletele castigatoare a fost.

Seceta a facut in Vrancea pagube de 16 milioane de lei, statul da despagubiri doar de patru milioane de lei

Pe fondul lipsei de precipitatii din vara, in unele localitati s-a semnalat instalarea secetei pedologice, ce a afectat aproximativ 9885 hectare de terenuri agricole.

Primaria Bucuresti vrea sa concesioneze pe 8 ani serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Valoarea estimata a contractului - 360 milioane lei

Primaria Capitalei vrea sa delege prin licitatie unui operator privat serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie pe o perioada de 8 ani. Valoarea estimata a contractului este de 360 milioane lei, circa 45 milioane lei pe an, inclusiv TVA. Pana acum, serviciul a fost delegat firmei 3D Romania. Contractul a fost incheiat in urma cu 20 de ani, el fiind prelungit/modificat prin 7 acte aditionale pana in iunie 2015. In aceasta perioada compania a incasat peste 400 milioane lei.

UPDATE Primaria Bucuresti vrea sa concesioneze pe 8 ani serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Valoarea estimata a contractului - 360 milioane lei. Consilierii nu au fost de acord

Primaria Capitalei vrea sa delege prin licitatie unui operator privat serviciul de deratizare, dezinfectie si dezinsectie pe o perioada de 8 ani. Valoarea estimata a contractului este de 360 milioane lei, circa 45 milioane lei pe an, inclusiv TVA. Pana acum, serviciul a fost delegat firmei 3D Romania. Contractul a fost incheiat in urma cu 20 de ani, el fiind prelungit/modificat prin 7 acte aditionale pana in iunie 2015. In aceasta perioada compania a incasat peste 400 milioane lei. UPDATE Consilierii generali nu au aprobat concesionarea acestui serviciu.

CEZ Distributie aloca 6 milioane lei pentru modernizarea unei statii electrice de transformare

CEZ Distributie vrea sa plateasca, din surse proprii, 6 milioane lei, fara TVA, pentru modernizarea partiala a unei statii electrice de transformare, contractul urmand sa fie incheiat pe o perioada de noua luni de la data atribuirii, potrivit unui anunt de participare, postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Contract de peste 10 milioane de lei din proiectul de management al deseurilor, finalizat de Consiliul Judetean Alba

Consiliul Judetean Alba a finalizat contractul de furnizare a echipamentelor de colectare selectiva, unitati de compostare individuala si containere pentru fluxurile speciale de deseuri din cadrul proiectului Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Alba. Valoarea contractului s-a cifrat la 10. 967,68 lei si s-a derulat in perioada 15 octombrie 15 decembrie 2015.

Euroins Romania isi majoreaza capitalul social cu 80 de milioane lei

Euroins Insurance Group, actionarul majoritar al EuroIns Romania, si-a majorat capitalul social cu 82 milioane de euro, iar ca urmare a deciziei din 29 decembrie, holdingul de asigurari a transferat 80 de milioane de lei, din marirea sa de capital, subsidiarei sale din Romania, urmand ca restul de 120 de milioane de lei sa fie varsati in cursul primului trimestru din 2016, se arata intr-un comunicat al companiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )