Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cezar Preda: Crin Antonescu sufera de sindromul fetei din padurea adormita.

România Liberă România Liberă,
Cezar Preda: Crin Antonescu sufera de sindromul fetei din padurea adormita.

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a declarat, marti, ca liderul PNL, Crin Antonescu, sufera de sindromul fetei din padurea adormita, potrivit RFI. ro Totodata, Preda considera ca Vasile Blaga ar trebui sa-l ia om la om pe seful Senatului. In opinia lui Cezar Preda, domnul Blaga face bine. El ar trebui sa-l ia om la om pe Antonescu. Numai ca pe Antonescu nu prea poti sa-l iei. Cred ca sufera de sindromul acela. chiar ieri am vazut la televizor boala, nu stiam cum se numeste, se . continuă pe România Liberă

Cezar Preda: Antonescu sufera de sindromul fetei din padurea adormita!

Pe ultima suta de metri a campaniei electorale, micile intepaturi continua intre reprezentantii ARD si USL, principalele aliante politice care isi disputa locurile din Parlament. intr-un interviu pentru RFI, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a spus ca presedintele Senatului Crin Antonescu sufera de sindromul fetei din padurea adormita.

Cezar Preda cere masuri URGENTE, dupa scandalul intre doua echipe de sustinatori ai USL ...

Prim-vicepresedintele PDL, deputatul Cezar Preda, le atrage atentia sefului Politiei Buzau si ministrului Mircea Dusa asupra modului in care se desfasoara campania electorala la Buzau si cere masuri urgente, dupa scandalul izbucnit, sambata, intre doua echipe de sustinatori ai USL si ARD. Potrivit liderului democrat-liberal Cezar Preda, ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, este total depasit si-i cere acestuia securizarea campaniei electorale, transmite corespondentul .

Documente INCRIMINATOARE: Cezar Preda a coordonat ARDEREA arhivelor PCR Buzau

Mihai Gadea a prezentat in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, documentele care arata ca deputatul PDL Cezar Preda, sef al Comisiei parlamentare de control al SRI, a coordonat arderea.

MRU: O sa ma clonez in 3-4-5 exemplare, sa fiu si la TV si cu Cezar Preda in campanie.

Copresedintele ARD, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, marti, ca va face in asa fel incat sa se cloneze in 3-4-5 exemplare pentru a fi prezent in mai multe locuri in acelasi timp, scrie Mediafax. El a reactionat, astfel, la afirmatia lui Cezar Preda ca fostul premier ar trebui sa iasa mai des in campania electorala. Am sa fac in asa fel incat sa ma clonez in 3-4-5 exemplare ca pot fi si cu dumneavoastra cu ziaristii - n. r. ), sa pot fi si la posturile de televiziune in acelasi timp, sa .

Cezar Preda: USL nu a depus la Bruxelles planul de restructurare a Oltchim, desi trebuia acum doua saptamani

Planul de restructurare a combinatului Oltchim trebuia sa fie depus la Bruxelles in urma cu doua saptamani. Anuntul a fost facut luni de prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, care a acuzat guvernarea USL ca.

USL isi imparte deja portofoliile viitorului Guvern. Ce spun Victor Ponta si Crin Antonescu.

Co-presedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au facut, luni, declaratii referitor la portofoliile viitorului Guvern. Presedintele PNL Crin Antonescu a explicat ca, zilele trecute, a facut propuneri pentru doua persoane despre care crede ca merita sa faca parte din viitorul Executiv. Am dreptul sa fac si eu propuneri . ) pentru niste oameni. Am afirmat despre doi oameni ca merita sa ocupe functii dupa alegeri, a subliniat Antnescu. La randul lui, Victor Ponta a atras atebtia ca .

Crin Antonescu, nou ATAC la adresa lui Horia Georgescu: Ori se lamuresc niste lucruri in ...

Presedintele PNL Crin Antonescu a luat din nou in colimator atat Agentia Nationala de Integritate ANI) - despre care a spus ca nu este o instanta, astfel ca nu are capacitatea de a da sentinte -, cat si pe seful ANI, Horia Georgescu, despre care a spus ca fie se lamuresc niste lucruri in ceea ce-l priveste, fie pleaca. Invitat duminica seara la Antena 3, Crin Antonescu a atacat ANI referitor la cazul lui Mircea Diaconu. Liderul PNL a explicat ca acest caz il apasa in mod special pentru ca .

Crin Antonescu il ataca pe presedintele Traian Basescu

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat ca el nu doarme si tocmai acesta este motivul pentru care este foarte nervos presedintele Traian Basescu, scrie Mediafax. Apucaturile de securist.

Crin Antonescu: Eu nu dorm si de aceea e nervos Traian Basescu. Are apucaturi de securist

Presedintele PNL Crin Antonescu a afirmat, miercuri seara, ca el nu doarme asa cum a declarat Traian Basescu, in repetate randuri, acesta fiind motivul pentru care presdintele este nervos, despre care a spus ca este securist.

Crin Antonescu: infiintarea USL a plecat de la o discutie privata cu Liviu Dragnea, apoi cu Ponta

Ideea infiintarii USL ar fi pornit dintr-o discutie privata intre Crin Antonescu si secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, in urma cu doi ani de zile, a declarant liderul liberal miercuri. Ulterior.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )